Bodrogi Gyula is pórul járt a svájci frank hitellel

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu -
pereskedés hitel svájci frank adósság Bodrogi Gyula bank autóhitel Voith Ági
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kossuth-díjas színművész életét is megkeserítette egy autóhitel, de végül ki tudott lábalni a hitelcsapdából.

Ahogy a Life.hu is megírta , Pataky Attila is állandó harcban áll bankjával és Ganxsta Zolee is csődbe ment, a felvett hitele miatt. Most pedig, Bodrogi Gyula vallott arról, hogyan fizette ki egy autó árának többszörését, a felvett hitel miatt – írja a Bors.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

„Nem kell sajnálni, nem ezért beszélek róla, hanem azért, mert sokak számára ez egy létező probléma, amiről nem szabad hallgatni. Én egy autót vettem nyolcmillióért, ami tizennégymillióba került végül. És még én vagyok a szerencsés, aki ki tudott jönni a hitelcsapdából! Ez egy rossz vicc" – mondta Bodrogi Gyula, a nemzet színésze, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész.

Bodrogi Gyula egykori felesége, Voith Ági is rossz helyzetben van, amiből jogi úton kíván kimászni. Több hírességgel karöltve pert indított azért, mert a bankok az adósokra hárították az árfolyamkockázatot. 2007-ben 5,5 millió forintot vett fel autójára, ebből eddig visszafizetett 8,5 milliót, de még mindig tartozik héttel. A színésznő szerint, amit a bankok csinálnak, az fosztogatás.

„A pertársasághoz azért csatlakoztam, mert úgy érzem, van benne elég potenciál, talán az énekesek, színészek és zenészek közössége képes lesz eredményt elérni" – magyarázta a színésznő, aki nem akart beszélni a megváltozott életkörülményeiről. Nem szeretné, ha bárki azt hinné, azért haknizik az újságokban, hogy ezzel bármiféle előnyhöz jusson.

Aleska Diamond életveszélyes mutatványra vállalkozotthttp://www.life.hu/bulvar/20150302-aleska-diamond-egykori-pornoszineszno-eletveszelyes-mutatvanyra-valallkozott-akrobatanak-allt-a.htmlTíz méter magasban, biztosítókötél és védőháló nélkül tette próbára magát Aleska Diamond, aki megmutatta, milyen artista lenne.TV + Bulvár--Összegyűltek a kommentfelhők Tóth Gabi feje fölötthttp://www.life.hu/bulvar/20150302-toth-gabi-enekesnore-kiakadtak-az-kommentelok-mert-nem-mentoraltjaiert-a-spoon-egyuttesert.htmlA kommentelők kiakadtak Tóth Gabira, amiért az énekesnő nem egykori mentoráltajaiért, a Spoon együttesért kampányolt szombat este A Dal döntőjének időpontjában.TV + BulvárOrigoCsemer Bogi: „Nem egy eurovíziós tucatdalról van szó"http://www.life.hu/bulvar/20150301-csemer-boglarka-boggie-az-mtva-a-dal-2015-gyoztese-fog-becsbe-utazni-az-eurovizios-dalfesztivalra.htmlCsemer Bogi letisztult, egyszerű és mély mondanivalót tartalmazó dalával, győzött az MTVA, A Dal 2015 versenyén. Az énekesnővel a döntő utáni pillanatokban beszélgetett, a Life.hu újságírója.TV + Bulvár--Pierrot: "Nem volt személyes célom a keményebb kritikákkal"http://www.life.hu/bulvar/20150301-pierrot-az-mtva-a-dal-zsuritagja-elegedett-azzal-hogy-csemer-boglarka-boggie-nyerte-a-versenyt.htmlA Dal 2015 zsűritagjával közvetlenül a döntő utáni percekben beszélgettem, és arra voltam kíváncsi, elégedett-e a végeredménnyel, hiszen ő a legtöbb pontszámot, Mujahid Zolinak adta.TV + Bulvár--VV Iza: "Krisztián végigráncigált a padlón és fojtogatott is"http://www.life.hu/bulvar/20150301-vv-izat-volt-baratja-vv-krisztian-allitolag-fojtogatta-es-kezet-emelt-ra.htmlVV Iza és VV Krisztián a hatodik ValóVilág-széria szereplői voltak. Kapcsolatuk mindig is szenvedélyes volt, szerették és gyűlölték egymást - a villán belül és azon kívül is. Iza a szakításuk után lerántotta a leplet arról, Krisztián meddig volt képes elmenni.TV + BulvárOrigoTóth Vera Mujahid Zolit látná szívesen az Eurovíziónhttp://www.life.hu/bulvar/20150228-toth-vera-mujahid-zolit-latna-szivesen-az-eurovizios-dalfesztivalon.htmlÍgy drukkol kedvencének Tóth Vera.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.