„Vérig vagyok sértve" – írta Twitteren a modell, akit a Victoria's Secret Pink Spring Break eseményen kaptak lencsevégre meglehetősen gyanús pózban.

Drogbotrányba keveredett Gigi Hadid. A Victoria's Secret egyre feljebb törekvő modellje volt a világhírű fehérneműmárka szombati Spring Break elnevezésű eseményének a házigazdája Miamiban, itt készült róla az a bizonyos felvétel, amelyen egyes támadói szerint nem mást szív fel az asztalról, mint kokaint. A képet és a videót ide kattintva nézheted meg.

Forrás: AFP/John Parra

„Ez nem csupán lehetetlen, hanem őrültség is számomra" – így véleményezte a történteket Gigi, aki később biztosította rajongóit, soha nem tenne ilyesmit, ha pedig mégis, minek tenné több száz ember előtt, éppen munka közben? „Vérig vagyok sértve" – tette hozzá Twitteren a modell.

Ki az a Gigi Hadid?
Még csak 19 éves, máris bevette a divatvilágot - a Life.hu ITT írt bővebben az egyre feljebb törekvő modellpalántáról, akinek érdemes lesz megjegyezni a nevét 2015-ben.

Bizony, most, hogy kezd beindulni Gigi modellkarrierje, közel sem tenne jót számára egy kokainbotrány, amelyen egyébként nem egy kolléganője esett át a közelmúltban: Cara Delevingne-nek például az ismert svéd ruhamárka mondott búcsút, miután lakása előtt egy gyanús csomag esett ki tőle a földre, benne fehér porral. Az ügyről bővebben ide kattintva olvashatsz.