Ennél viccesebbet ma biztosan nem fogunk olvasni. A hírt a Bors jóvoltából élvezhetjük. 

"Egyéves, barna tevecsődör eladó. Szelíd, kötőféken vezethető. Az ára 900 ezer forint". A hidetést a Bors szúrta ki, mi peig megosztjuk veletek is. A napilap egyébként felhívta a megadott telefonszámot és kiderült, a hirdető nem viccelt.

"Már eladtam, Szlovákiában egy magán vadaspark tulajdonosa vette meg" – mondta Keresztes Krisztián, akinek (mint kiderült) állatszállítással foglalkozó cége van. "Megbízásból bármilyen állatot be tudunk szerezni. Akár indiai pettyes szarvast, struccot is, ám a különleges állatok közül leginkább lámára és szurikátára van igény" - tette hozzá, és rögtön elmondta, hogy engedélyköteles állatoknál a vevőktől minden esetben megkövetelik a szükséges papírokat.

"Majmokat senkinek nem szerzünk be, mert tartásuk nagyon speciális és ezt kevesen tudják teljesíteni, illetve cirkuszoknak sem adunk el állatokat, mert nem értünk egyet állattartási szokásaikkal" - jelentette ki. 

Mint Hanga Zoltán, a Fővárosi Állatkert szóvivője megerősítette, a hirdetésben szereplő teve tartásához nem kell külön engedély és például lámát is bárki tarthat otthon.