Betiltják a szelfibotokat a legnagyobb zenei fesztiválokon

Forrás: AFP/Dominique Faget -
szelfibot zenei fesztivál veszély Coachella Colosseum bulizás betiltás Versailles Róma múzeum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sem a Coachellára, sem pedig a Lollapaloozára nem vihetik magukkal kedvenc felszerelésüket az önfotók szerelmesei.

Az Amerikai Egyesült Államok néhány állama, Indióban, Californiában és Chicagóban is betiltották a fesztiválozók között a szelfibotok használat.

Forrás: AFP/Dominique Faget

Az ok meglehetősen súlyos, ám annál egyszerűbb: a tökéletes önfotók készítésére szolgáló eszköz balesetveszélyes a többi bulizóra és magára a szelfizőre is nézve. A Coachella és a Lollapalooza fesztiválok sajtószóvivői egyelőre nem kommentálták a hírt.

Így könnyítsd meg a szelfizést!

Először jött a bot, aztán pedig már a sapka is. Ám hiába minden eszköz, ha nem tudod, mi fán terem a tökéletes szefli - a Life.hu ITT mutatta meg, hogyan készíthetsz magadról jó képeket.

Nem csupán a tengerentúli fesztiválokon került tiltólistára a szelfibot: Európában a Versailles-i kastélyban, a londoni Nemzeti Galériában és a római Colosseumban sem lehet használni ezeket az eszközöket a látogatók, a kiállított tárgyal és a műemlékek védelme érdekében.

Babával a karjaiban fotózkodott Joe Manganiello, a világ pedig elolvadthttp://www.life.hu/csalad/20150331-joe-manganiello-unokahugaval-a-karjaiban-fenykepezkedett-a-vilag-pedig-elolvadt.htmlEgy újszülött kislány a világ legjobb testű férfisztárjával, és máris szebbnek látjuk a világot. Ennél jobb ma már nem lesz.CsaládOrigoHódít a plus size szelfi?! - Az Instagramon posztolja fehérneműs képeit a túlsúlyos nőhttp://www.life.hu/trend/20150324-duci-lany-szexi-szelfiket-posztol-instagramra.htmlHogyan lesz egy félénk, szégyenlős duci lányból az internetet meghódító díva? Courtney Mina, az Instagram szelfikirálynője megmutatja!Trend--Hoppá! Új frizurával szelfizett Sarka Katahttp://www.life.hu/trend/20150312-sarka-kata-hullamos-hajjal-szelfizett-egy-magazinnak-fotoztak-uj-frizuraval.htmlA szép Katát talán még soha nem nem is láttuk másképp, mint ahogyan megszoktuk: hosszú, barna, egyenes hajjal. Nos, most - hacsak egy fotózás kedvéért is - , de meglepett minket. TrendOrigoSzelfi helyett mellfit posztolt VV Dórihttp://www.life.hu/bulvar/20150331-vv-dori-a-valo-vilag-7-jatekosa-mell-szelfit-keszitett-magarol-facebookon.htmlNem is szelfit, annál inkább mellfit posztolt a Facebookra az óriáskeblű VV Dóri. Férfirajongói nagy valószínűséggel alig tudnak elkattintani az oldalról. TV + Bulvár--Ő aztán bevállalós! Eszméletlenül szexi fotókon pózol a magyar fitneszmodellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150401-o-aztan-bevallalos-eszmeletlenul-szexi-fotokon-pozol-a-magyar-fitneszmodell-csorgo-adrienn.htmlA fitneszmodelleket sokszor éri olyan kritika, hogy a testük túl férfias, izmos, szálkás. Csörgő Adri WBPF fitnesz világbajnok azonban erre most rácáfol: a róla készült legfrissebb fotókon egyszerűen szupernőies. Ez Zsír!OrigoMagyar történész találta meg a világ legrégebbi szelfijeithttp://www.life.hu/kult/20150311-dr-bokody-peter-magyar-tortenesz-talalta-meg-a-vilag-legregebben-keszult-es-hasznalt-szelfijeit.htmlBokody Péter művészettörténész szerint a szelfizés egy közel 750 éves gyakorlat, amelyet már az olasz reneszánsz híres képviselői is előszeretettel alkalmaztak festményeik készítésekor.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.