Exbarátja fojtotta meg a 18 éves zalaegerszegi lányt

Forrás: Thinkstock -
halál fojtás Zalaegerszeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyanú szerint volt barátja, a 21 éves Barnabás ölte meg szombat éjjel a 18 éves Julit, akinek holttestére a zalaegerszegi Parkerdőben találtak rá. 

A 18 éves zalaegerszegi lány és barátja néhány nappal szombat előtt szakítottak, és megbeszélték, még utoljára találkoznak a helyi plázában. Amikor elindultak a plázából, a 21 éves fiú egy kietlen területen késsel többször megszúrta, majd megfojtotta, testét pedig a Parkerdőben hagyta. Ezután kocsival elhajtott, és balesetet szenvedett kocsijával egy fának csapódott a 76-os úton. Kisebb sérülésekkel szállították kórházba.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Állítólag a nyomozóknak azt hajtogatta, nem emlékszik semmire.

Juli végzős gimnazista volt, Barnabás pedig a Budapesti Gazdasági Főiskola hallgatója.

Szörnyű tragédia! Cápatámadás áldozata lett egy tizenhárom éves kisfiúhttp://www.life.hu/news/20150413-capatamadasba-halt-bele-egy-tizenharom-eves-szorfozo.htmlTragikus baleset áldozata lett az a tizenhárom éves kisfiú, akit szörfözés közben ragadott el egy cápa az indiai-óceáni Réunion egyik strandjánál.NewsOrigoCserbenhagyásos baleset áldozata lett a színész! Lesifotós gázolta el Ryan Reynoldsothttp://www.life.hu/news/20150413-ryan-reynolds-szineszt-lesifotos-gazolta-el-a-kanadai-vancouverben-egy-parkoloban.htmlBlake Lively férjét a kanadai Vancouverben gázolta el egy autó. A szívdöglesztő színész szerencsére komolyabb sérülések nélkül megúszta a balesetet.News--Bombafenyegetés miatt fordult vissza a futópályáról egy Germanwings-géphttp://www.life.hu/news/20150413-bombafenyegetes-miatt-fordult-vissza-a-kifutorol-egy-germanwings-gep.htmlBombafenyegetés miatt megállítottak és kiürítettek egy felszállásra készülő utasszállító repülőgépet vasárnap este a németországi köln/bonni repülőtéren.NewsOrigo Jön a hidegfront - Egy időre vége a tavasznakhttp://www.life.hu/news/20150412-jon-a-hidegfront-egy-idore-vege-a-tavasznak.htmlA jövő héten elején érkező hidegfront ellenére a hét közepéig marad a 20 Celsius-fok körüli meleg, a hétvégén viszont helyenként már 10 fokig sem melegszik a levegő - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-vel.News--Bezár a Közlekedési Múzeumhttp://www.life.hu/news/20150411-bezar-a-kozlekedesi-muzeum-budapesten.htmlÁprilis 15-től bezár a Közlekedési Múzeum (MMKM), ahol ma egy zárórendezvényen modellvasút-bemutatóval, koncerttel és tárlatvezetésekkel várják a látogatókat, egészen szombat este 10 óráig, írja az MTI.NewsMTI/Kovács TamásMúmiát csinált halott kisfiából a magyar patológusprofesszorhttp://www.life.hu/news/20150411-mumiat-csinalt-halott-kisfiabol-zolikabol-a-magyar-patologusprofesszor-aranyi-lajos.htmlA Magyar Természettudományi Múzeum Múmiavilág című kiállítására szállították a híres magyar orvos, Arányi Lajos kisfiának múmiáját. NewsFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.