Cserbenhagyásos baleset áldozata lett a színész! Lesifotós gázolta el Ryan Reynoldsot

lesifotós cserbenhagyásos gázolás sérülés baleset autó parkoló Kanada Ryan Reynolds
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Blake Lively férjét a kanadai Vancouverben gázolta el egy autó. A szívdöglesztő színész szerencsére komolyabb sérülések nélkül megúszta a balesetet.

Egy vancouveri hotel parkolójában ütötte el egy lesifotós Ryan Reynoldsot. Blake Lively férjura – akinek kislánya, James néhány hónappal ezelőtt született meg – szóvivője szerint jól van és szerencsére komolyabb sérülés nélkül megúszta a cserbenhagyásos gázolást.

Forrás: AFP/Odd Andersen
Felvette a biciklis kamerája, ahogy elgázolja egy autó – drámai videó http://www.life.hu/news/20140709-elutott-egy-volkswagen-auto-egy-biciklist-akinek-kameraja-felvette-a-balesetet.html Egy brit kerékpározó férfit elütött egy autó. A szörnyű balesetet rögzítette a biciklis kamerája. News -- Komplikációk a terhességnél? Korábban érkezhet Katalin hercegnő kisbabája http://www.life.hu/csalad/20150413-katalin-hercegno-masodik-kisbabaja-a-vart-idopontnal-korabban-erkezik-terhessegi-komplikaciok-es.html A vártnál korábban érkezhet meg Vilmos és Katalin második kisbabája – jelentette a brit királyi palota. A világ pedig máris találgatni kezdett: vajon miért változott meg az időpont? Család -- Szóval így néz ki Blake Lively és Ryan Reynolds kislánya? http://www.life.hu/csalad/20150327-igy-nezne-ki-blake-lively-es-ryan-reynolds-kozos-kislanya-a-szineszno-nemreg-posztolt-gyermekkori.html Lassan három hónapja, hogy megszületett a sztárvilág egyik oly régóta várt csöppsége, akiről híres szülei még mindig igyekeznek visszatartani minden információt. Blake nemrég közzétett kiskori fotója miatt azonban a mi fantáziánk is elindult... Család -- Nem volt jogosítványa a belvárosi gázolónak http://www.life.hu/news/20150327-a-deak-teri-gyalogosokat-gazolo-sofornek-nem-volt-jogositvanya.html Nem tudni, mi volt az oka annak, hogy a fiatal nő elgázolta a járdán a gyalogosokat. Nagyjából száz méteren át letarolt mindent, ami az útjába került, és jogosítvány nélkül vezette az autót. Őrizetbe vették. News -- Három híres keresztanyukát is kapott Blake Lively kislánya http://www.life.hu/csalad/20150410-blake-lively-kislanya-james-harom-keresztanyukaja-alexis-bledel-america-ferrera-es-amber-tamblyn.html Nem akármilyen keresztanyukákat tudhat magáénak a Pletykafészek színésznőjének kislánya, James. Család -- Blake Lively szülés után máris bombanő: szűk ruciban mutatta meg lapos hasát http://www.life.hu/ez-zsir/20150213-blake-lively-es-ryan-reynolds-kislanya-a-hirek-szerint-a-james-nevet-kapta.html Blake Lively kevesebb, mint 2 hónapja hozta világra gyermekét, de a minap a New York Fashion Weeken már megcsodálhattuk szülés utáni alakját. Ez Zsír! --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.