Szóval így néz ki Blake Lively és Ryan Reynolds kislánya?

Forrás: AFP/Mike Coppola -
James kép fotó kislány gyermekkor Instagram megszületés Blake Lively Ryan Reynolds gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan három hónapja, hogy megszületett a sztárvilág egyik oly régóta várt csöppsége, akiről híres szülei még mindig igyekeznek visszatartani minden információt. Blake nemrég közzétett kiskori fotója miatt azonban a mi fantáziánk is elindult...

Kétségtelen, ha egyszer egy olyan párosnak gyereke születik, mint Blake Lively és Ryan Reynolds, annak csakis valami gyönyörűség lehet az eredménye.

Forrás: AFP/Mike Coppola

A Pletykafészek színésznője, akinek kislánya nagyjából három hónapja született meg, humoráról híres férjével továbbra is igyekeznek távol tartani a nyilvánosságtól a kis Jamest (legalább a neve már kiderült – nem is akárhogy).

Így nézne ki Katalin és Vilmos második gyermeke

A második királyi bébi születésééig még van körülbelül egy hónap, minket azonban nem hagyott nyugodni a gondolat, hogyan fog festeni a valóságban a csöppség - a végeredményt ide kattintva nézheted meg.

Blake nemrég posztolt kiskori fényképe alapján mégis összeállt már a fejünkben egy kép arról, hogyan festhet a csöppség. Valahogy így:

Forrás: Instagram/Blake Lively

Blake-ről, aki középen üldögél az ősrégi fotón, az E! Online spekulációi szerint nagyjából 2 éves korában készülhetett a szupercuki kép. Nos, akármelyik csodálatos génekkel bíró szülőjére is hasonlít a csöppség, bizonyára gyönyörű kislány, és már alig várjuk, hogy a sztárpár végre megmutassa a világnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.