Vámpírnaplók búcsú fotó Paul Wesley Nina Dobrev
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő nemrégiben bejelentette, hogy otthagyja a népszerű Vámpírnaplók című sorozatot – most pedig kollégájától, Paul Wesley-től is elbúcsúzott.

A színésznő néhány héttel ezelőtt erősítette meg a hírt, hogy kiszáll a Vámpírnaplókból. Hivatalosan már elbúcsúzott a stábtól, de úgy látszik, kollégájától, Paul Wesley-től nehezen válik meg. A Twitterre posztolt egy közös fotót, és a következőket írta alá: „Most fejeztem be az utolsó Stefan és Elena jelenetet a nagyszerű Paul Wesley-vel" A színész egyébként egy fébetört szív ikonnal válaszolt a tweetre.

A szexi színésznőt még öt epizód erejéig láthatjuk a képernyőn, a következő, hetedik évad azonban nélküle folytatódik.

Így nézett ki Elizabeth Olsen a Bosszúállók premierjénhttp://www.life.hu/trend/20150414-elizabeth-olsen-szineszno-gyonyoruen-festett-a-bosszuallok-los-angelesi-premierjen.htmlElisabeth Olsen kifinomult ízlése újra megmutatkozott: elegáns és letisztult outfitben jelent meg a "Bosszúállók: Ultron kora" című film bemutatóján.Trend--Nyugdíjba vonul Gisele Bündchenhttp://www.life.hu/trend/20150414-gisele-bundchen-brazil-modell-nyugdijba-vonul-a-kifutokrol.htmlA világ leghíresebb topmodelljét nem fogjuk többet a kifutókon látni. A teste üzent a modellnek – ezért fejezi be a pályafutását.Trend--Tinisztárból stílushercegnő - Emma Watson varázslatos átalakulásahttp://www.life.hu/trend/20150413-emma-watson-a-harry-potter-filmek-sztarja-szulinapos-igy-oltozott-regen-es-most.htmlAz angol színésznő Párizsban született éppen 25 évvel ezelőtt, így nem csoda, ha a kisujjában van a stílus. A Harry Potter-filmek révén több mint egy évtizede a vörös szőnyeg gyakori vendége, ám sok kolléganőjével ellentétben ő elleste a profiktól az összes szépségtrükköt, amit lehet. Az eredmény magáért beszél - következzen egy kis stílustörténelem a szülinapos Emma Watsonnal. TrendAFPBréking! David Beckham őszül, Victoria pedig meg is örökítettehttp://www.life.hu/trend/20150414-david-beckham-szakalla-oszul-amelyet-victoria-beckham-meg-is-orokitett-instagramon.htmlMég egy vicces nevet is aggatott a divattervezőnő híres férjurára, akinek szakálla egyre látványosabban őszül.Trend--Micsoda átalakulás! Barabás Évi újra rövid hajra váltotthttp://www.life.hu/trend/20150414-barabas-evi-az-rtl-klub-musorveztetoje-rovid-hajra-valtott.htmlAz RTL Klub műsorvezetője rövidre vágatta a haját, ezt követően pedig a közösségi oldalán mutatta meg magát borzos fejjel.Trend--Hihetetlen átalakulás! Arisztokrata lett Majkábólhttp://www.life.hu/trend/20150414-majka-rapper-a-tv2-sztarja-arculatot-valtott-es-igazi-arisztokratava-valtozott-egy-fotozas-kedveert.htmlKlasszikus arisztokrata családdá változtak Majkáék, akik egy különleges fotózás kedvéért öltöztek csodaszép, monarchiabeli ruhákba.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.