Eddig a Belváros felé járók vasárnap is tudtak vásárolni, a világörökség területén lévő üzletekre ugyanis nem vonatkozott a kötelező vasárnapi zárvatartás. Ennek az időszaknak azonban vége. 

Mostantól nem lehetnek nyitva a világörökség területén elhelyezkedő boltok sem. Ez jót tehet a diétánknak, hiszen nincs hova gyorsan leszaladni azért az alapanyagért, ami éppen a hétvégi édességhez vagy bármely ételhez hiányzik. ITT elolvashatod a Life.hu összeállítását, hogy mit érdemes csinálod vasárnaponként vásárlás helyett. 

Forrás: Thinkstock
Ezért jó vasárnap szexelni!
Igenis minden egyes napon kell, lehet, érdemes, ajánlott szexelni. Hiszen minden nap számít, és mindig van ok az örömre, boldogságra, szerelemre, gyönyörre, vágyakozásra. Legutóbb a pénteki szex előnyeit gyűjtöttük csokorba, de érintettük már a szerda, és a csütörtöki összebújás jótékony hatásait is. Most pedig lássuk, miért éri meg vasárnap is szeretkezni!

A vasárnapi zárvatartást egyébként azzal próbálják kompenzálni, hogy a kereskedelmi napokon másfél órával korábban, azaz 4:30-kor nyithatnak az üzletek.