Minden színésznőnek komoly kihívást jelent, ha vetkőzős szerepre kérik fel. Így volt ezzel Nyertes Zsuzsa is, aki komoly testkezelésbe kezdett, hogy ne kelljen szégyenkeznie a színpadon.

Nyertes Zsuzsa bátran vág bele mindenféle új kalandba, legyen szó egy embert próbáló dzsungel túráról,  mint a 2014-es Celeb vagyok, ments ki innen! című produkció. Így akkor sem tiltakozott, amikor egy japán ultrahangos zsírbontó technológia kipróbálását ajánlották fel neki. Kapóra is jött, hiszen pont vetkőzni készült!

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Sokat dolgozom és utazom, nem járok el edzeni. Éppen 'A nem válok el' című komédia bemutatója előtt álltam, amelyben vetkőzős szerepre kértek fel. Ilyenkor az ember elgondolkodik rajta, hogy ki merjen-e állni a színpadra egy olyan ruhában, ami keveset takar. Ruhában még csak el lehet tüntetni a dolgokat, de ha vetkőzni kell... Ki elégedett az alakjával? Nekem is van egy kis úszógumim, a hasam is gyűrődik egy kicsit. Játék közben nem tudok arra figyelni, hogy végig behúzott hassal szerepeljek, jólesik elengedni magamat, ehhez viszont a lapos has elengedhetetlen. Egy 30-as években kedvelt fehérneműben léptem színpadra, amelyben a dekoltázsom, a karom, a combom szem előtt van, a hasam van csak lefedve. Erre azért rá kellett készülni"nevetett a 40 év után férjhez készülő Zsuzsa, aki belefogott az alakformálásba.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A 10 perces, japán ultrahangos zsírbontó kezelést 15-20 perc torna követi azokon a területeken, ahol a gép már áthaladt. Most a negyedik edzésnél tartunk, 10 után lesz a leglátványosabb. Jó kis izomlázam volt az első edzések után. Lassan itt a strandszezon, arra is készülnöm kell, de a színház az elsődleges, a színpad, ahol elvárják a kiváló formát. Én úgy gondoltam, hogy egy ilyen szerep már nem való egy anyának, de a lányom megnyugtatott, és arra biztatott, hogy az anyaszerepet otthon játsszam el, itt legyek szexis nő" – árulta el a színésznő, akinek arca viszont tökéletesen sima, hála a csodakrémeinek. 

Fotó: Margitay Klára/Life.hu