Pokoli nehéz időszakon van túl a tavaly elhunyt színész özvegye, Ildikó, aki elmondta, egy darabig nem szeretne nyilvánosság előtt szerepelni.

Újra tud mosolyogni Bajor Imre özvegye, Ildikó. Az asszony, aki tavaly augusztusban veszítette el a színész férjét, a minap kísérte el a legendás tévést, Juszt Lászlót és családját az Argo 2. című film díszbemutatójára, ahol mosolya arról árulkodott: jól érezte magát.

Forrás: Facebook/ Bajor Imre Emlékére

„Tényleg jól éreztem magamat a bemutatón. Meghívtak, és mivel Árpa Attila régi kedves ismerős, ezért úgy gondoltam, hogy elmegyek a filmbemutatóra. Bár az Argo 2. nem feltétlenül az én műfajom, szórakoztató film. Kizökkenti az embert, és tud rajta nevetni" – mondta el a díszbemutató utáni napon a Blikknek Ildikó, aki sokáig gyászolt, volt időszak, amikor még közeli barátai sem tudták elérni. Az asszony hozzátette: egy ideig nem szeretne nyilvánosság előtt szerepelni, ezért tisztelettel megkérte Bajor Imre tisztelőit és az újságírókat, ne keressék a későbbiekben. „Nyugalmat szeretnék magam körül, nem akarok senkinek sem interjút adni."