Őrült rajongók zaklatják az Operettszínház művészeit

Fotó: MTI/Kelemen Zoltán Gergely -
rajongó üldözés Operettszínház Dolhai Attila Peller Károly nemi szervek zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színészek élete néha olyan, mint egy ijesztő darab: Dolhai Attilát és Peller Károlyt például szerelmükkel, sőt nemi szervükkel zaklatják rajongóik.

Távoltartási eljárás is folyamatban van már az Operettszínház sztárjait zaklató őrült rajongók egyike ellen. Van köztük olyan, aki a nemi szervéről küldött képet – írja a Bors.

Dolhai Attila és Mester Viktória a Parasztbecsület című opera próbáján Fotó: MTI/Kelemen Zoltán Gergely

„Van egy nő, aki napi negyven-ötven üzenetet küldött. Természetesen nem nagyon van időm válaszolni ezekre, ő mégis úgy élte meg, hogy válaszoltam. Akkor durvult el a helyzet, amikor már a színházban, a saját rokonaim füle hallatára újságolta a nézők között, hogy Peller Karesz párja" – mesélte Peller, majd hozzátette: „Rengeteg nő a családi állapotom iránt érdeklődik, van, aki azzal zaklat, hogy azonnal szülni szeretne nekem. De akadt olyan is, aki a meztelen képével akart az ágyába csalni, vagy aki a nemi szervét fényképezte és küldte el."

Dolhai Attila a színház egyik legnagyobb sztárja, így egyértelmű, hogy ő is került már kellemtlen helyzetbe. „Tudják, mi a kedvenc süteménye, és rendszeresen elárasztják vele a színház portáját. Sok rajongója minden előadásán jelen van, és olyan is akad, aki mindig az első sorban ül. Előfordul, hogy nemcsak Pestre, hanem az ország bármely pontjára elkísérik a fellépéseire" – mondta a színházi berkeket jól ismerő informátor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.