A színészek élete néha olyan, mint egy ijesztő darab: Dolhai Attilát és Peller Károlyt például szerelmükkel, sőt nemi szervükkel zaklatják rajongóik.

Távoltartási eljárás is folyamatban van már az Operettszínház sztárjait zaklató őrült rajongók egyike ellen. Van köztük olyan, aki a nemi szervéről küldött képet – írja a Bors

Dolhai Attila és Mester Viktória a Parasztbecsület című opera próbájánFotó: MTI/Kelemen Zoltán Gergely

„Van egy nő, aki napi negyven-ötven üzenetet küldött. Természetesen nem nagyon van időm válaszolni ezekre, ő mégis úgy élte meg, hogy válaszoltam. Akkor durvult el a helyzet, amikor már a színházban, a saját rokonaim füle hallatára újságolta a nézők között, hogy Peller Karesz párja" – mesélte Peller, majd hozzátette: „Rengeteg nő a családi állapotom iránt érdeklődik, van, aki azzal zaklat, hogy azonnal szülni szeretne nekem. De akadt olyan is, aki a meztelen képével akart az ágyába csalni, vagy aki a nemi szervét fényképezte és küldte el."

Dolhai Attila a színház egyik legnagyobb sztárja, így egyértelmű, hogy ő is került már kellemtlen helyzetbe. „Tudják, mi a kedvenc süteménye, és rendszeresen elárasztják vele a színház portáját. Sok rajongója minden előadásán jelen van, és olyan is akad, aki mindig az első sorban ül. Előfordul, hogy nemcsak Pestre, hanem az ország bármely pontjára elkísérik a fellépéseire" – mondta a színházi berkeket jól ismerő informátor.