David Letterman nyugdíjba vonul, Tina Fey ezért kitette, amit lehetett

Forrás: AFP -
talkshow David Letterman Tina Fey
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A neves tévés, David Letterman, aki több mint négy évtizede van a pályán és több mint harminc éve vezet beszélgetős műsorokat, hamarosan nyugdíjba vonul: május 20-án kerül adásba az utolsó vele felvett Late Show.

A hazánkban kevésbé ismert, ám az Egyesült Államokban igen népszerű komika, Tina Fey (filmes szerepei mellett a Saturday Night Live állandó írója és fellépője, Amy Poehlerrel pedig párban háromszor is a Golden Globe-gála házigazdája volt) a napokban volt a The Late Show egyik vendége - írja a Huffingtonpostra hivatkozva a TVGO.

Forrás: AFP

Mikor a műsorvezető megdicsérte a színésznő csodás királykék ruháját, Fey elmondta: ez az utolsó alkalom, hogy kiöltözik egy talk show kedvéért, és ez bizony személyesen Lettermannek szól.

"Talán ezután majd Jimmy kedvéért vegyek fel elegáns ruhát? (Jimmy Fallon Tina Fey Saturday Night Live-beli kollégája, szintén van saját talk show-ja, Late Night with Jimmy Fallon címmel.) Az nagyon bizarr lenne, hiszen ő szinte olyan nekem, mint a testvérem. Vagy talán James Corden (egy másik talkshow-házigazda) miatt szenvedjek ebben a speckó hasleszorítós fehérneműben, amit kénytelen vagyok magamra venni az estélyi alá? Ez sosem fog megtörténni" – tréfálkozott a komika.

David Letterman és Barack Obama Forrás: AFP/Brendan Smialowski

Fey tehát Letterman tiszteletére ünnepélyesen megvált utolsó alkalommal hordott elegáns ruhájától, láttatni engedve testszínű alakformáló fehérneműjét és egy kedves meglepetést: egy csak a talkshow-házigazda kedvéért felöltött fekete dresszt, amelyen elöl a „Viszlát, Dave!", a fenékrészen pedig a „Soha többet estélyi ruha" szavak voltak olvashatók. Letterman természetesen meghatódott Fey figyelmessége láttán, bár valószínűleg inkább a röhögéstől szaladtak könnyek a szemébe:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.