Csobot Adél Istenes Bence hajóskapitány RTL Klub jogosítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL KLub műsorvezetőjét ezek után ki sem lehet majd szedni a vízből. Bence, aki nem is tagadja, szívesen kipróbálná már magát apaszerepben, megszerezte kishajó-vezetői engedélyét.

"Egy régi jó barátom, akit történetesen én magam csak Kapitánynak hívok, szerettette meg velem a vízi sportokat. Gyakran lejárunk a barátokkal a Balatonra vagy Horvátországba és ide a Dunára is hajózni. Időközben pedig teljesen beleszerettem a hajókázásba, a motorcsónak és a jet skizés vonz leginkább, úgyhogy mindképpen szerettem volna megszerezni az ehhez szükséges engedélyeket" - nyilatkozta a Blikknek Bence, aki már túl is van a vizsgákon.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Bevallom, nem volt olyan egyszerű. Az elméleti része sokkal nehezebb, mint az autós jogosítvány esetében megszerezni a KRESZ-vizsgát, a gyakorlatban pedig azért nagyon oda kell figyelni, mégis csak mozog a víz az ember lába alatt. De elsőre sikerült, úgyhogy míg korábban csak utas voltam, most már én magam vezethetek. Úgyhogy a múlt héten elhoztam nagypapámat is egy körre, aki szerintem soha életében nem hajókázott még így a Dunán, és nagyon élvezte. Olyan jó volt látni az arcát" – tette hozzá Bence, aki a jövőben maga is szeretne vásárolni egy saját járgányt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.