Az Éden Hotel két játékosa, Adrienn és Patrik gyorsan egymásra talált a TV2 realityjében, a kiesés után újra felvették a kapcsolatot és a valóságban is egy párt alkotnak. Adri az Origónak elmesélte, mit csinálna másképp, ha újra beköltözhetne.

"Nagyon jó érzés volt újra látni Patrikot, átölelni és érezni a közelségét. De egyúttal kicsit furcsa is volt, hogy ezt kamerákon kívül is megtehetem, és nem néznek minket. Izgultam az első találkozás miatt, de pozitívan sült el" – mesélte a lány, akit a játékban sokat gúnyoltak a súlya miatt, azóta azonban bombanővé fogyott.

Forrás: Éden Adrienn


"Amióta hazajöttünk, úgy gondoltuk, lehetőséget adunk magunknak arra, hogy megnézzük, kiállja-e a kapcsolatunk az idő próbáját. Az, hogy ez működőképes-e, vagy sem, ki fog derülni. Fordítva működik, mint általában az életben: előbb laktunk együtt, most pedig igyekszünk minél jobban megismerni egymást, de nem költözünk össze" – tette hozzá. 

"Ha újrakezdhetném, sokkal hamarabb elkezdenék játszani, taktikázni és odafigyelni arra, hogy ki a jó színész, és ki mond igazat. Sok emberben csalódtam, de nagyon jó önismereti játék volt ez az egész, sokat tanultam belőle, ami a jövőben a hasznomra válhat. Nagyon bánom, hogy megszegtem azt az ígéretemet, amit a családomnak tettem, és lefeküdtem Patrikkal az Éden Hotel-ben. Sajnálom, hogy csalódást okoztam a szüleimnek. Mivel végig kitartottam mellette, és itthon is folytatódik a kapcsolatunk, ezért azt hiszem, nincs okom szégyenkezni" – mondta.