Casanova Night Musical Grand Canyon életveszély szépségkirálynő Kulcsár Edina Amerika Miss World Hungary
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életveszélyes mutatványra vállalkozott a szépségkirálynő egy fotó kedvéért – persze egy ilyen csodás képért ezt bárki bevállalta volna.

Kulcsár Edina éppen Amerikában turnézik a Casanova Night Musical csapatával, ahonnan legutóbb Tolvai Reni posztolt szexi fotót. A szépségkirálynő tegnap a Grand Canyonból jelentkezett be: egy szikla szélén pózolt, alatta pedig hatalmas mélység tátongott.

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina

„Nem tudom, mennyire látszik, de a szikla szélén ülök, és alattam 4000 láb mélység van! Imádom a szabadság érzését! Csodásan vagyok!" – írta a kép mellé Edina.

Kulcsár Edina a világ legszebb helyéről posztolt fotóthttp://www.life.hu/bulvar/20150526-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-a-miss-world-elso-udvarholgye-a-vilag-legszebb-helyerol-a-grand.htmlSokan vágynak rá, hogy eljussanak a Grand Canyonhoz. A hatalmas tér és lenyűgöző sziklafalak Kulcsár Edinát is megihlették.TV + Bulvár--Róza kitálalt: Ilyen Kárász Robi valódi énjehttp://www.life.hu/bulvar/20150526-roza-karasz-robert-parja-lerantotta-a-leplet-karasz-robirol-a-tv2-musorvezetojerol.htmlRóza, Kárász Robi párja és Fésűs Nelly a Fem3 Café adásában mesélték el, úgy érzik, már-már szinte tökéletes a párjuk.TV + Bulvár--Dekoltázsörömök! A Barátok közt színésznői nagyot villantottakhttp://www.life.hu/bulvar/20150522-nyari-dia-es-kiss-ramona-az-rtl-klub-baratok-kozt-szinesznoi-megmutattak-dekoltazsukat.htmlA kommentelőknél kiverte a biztosítékot a csábos fotó, amelyen Nyári Dia és Kiss Ramóna szexi topban pózoltak egy bodzafa tövében.TV + Bulvár--Csemer Boggie: „Az élmezőnybe vártam magunkat"http://www.life.hu/bulvar/20150527-csemer-boglarka-boggie-jobb-helyezest-vart-eurovizios-dalfesztivalon.html20. helyen végzett az Eurovíziós Dalfesztivál magyar előadója, Boggie, aki elmondása szerint sokkal előrébb várta magát és csapatát.TV + BulvárVV Zsuzsa a köztévén félpucérkodotthttp://www.life.hu/bulvar/20150526-vv-zsuzsa-a-kozteven-felpucerkodott.htmlVV Zsuzsa vágya, miszerint levetkőzne egy lapnak, félig-meddig megvalósult. Vetkőzött, de nem egy férfilapnak, csupán a Duna World nézőinek, és nem teljesen pucérra, csupán egy szál ezüst bikinire. TV + Bulvár--Ötszázmillióból forgatná filmjét Gesztesi Károlyhttp://www.life.hu/bulvar/20150526-otszazmillio-forintbol-keszul-gesztesi-karoly-filmje-melyben-stohl-andras-is-szerepet-kap.htmlSaját tőkéjét is felhasználja majd a színész-rendező ahhoz, hogy elkészíthesse filmjét, melyben Stohl András is szerepet kap – állítólag elég magas gázsiért. TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.