Tizenhat lányból választották ki szombaton este nagyszabású gálaműsor keretében a Miss Universe Hungary győztesét. A szépségverseny zsűrije nem volt könnyű helyzetben, ugyanis a finalista lányok egytől egyig gyönyörűek. A legszebbek közül a legszebb Nagy Nikoletta lett, ő képviselheti hazánkat a világversenyen.

Fantasztikus színpadi látvánnyal, igazi hollywoodi hangulatban, sok-sok fellépő művésszel, élő gálaműsor keretében az Erkel színházban rendezték meg szombaton este a Miss Universe Hungary szépségverseny döntőjét. A műsort Czippán Anett és Szabó-Kimmel Tamás vezette.

Nagy NikolettaFotó: Zsigmond László/Life.hu
A Miss Universe Hungary zsűrije
Vajna Tímea ismert szakembereket kért fel, hogy már a döntős lányok kiválasztásánál is segítségére legyenek. A zsűri kezdettől fogva igen szigorú szempontok szerint válogatta a jelentkezőket. Most a döntőre is sasszemű zsűrit válogatott össze a főszervező, amelynek tagjai a következők
Arik Herman, a Caprice igazgatója
Balogh Viktória, Felvidék Szépe
Baronits Gábor színész, a Jóban Rosszban sztárja
Christopher Lambert világhírű színész-producer
Katus Attila személyi edző, életmód-tanácsadó, világ- és Európa–bajnok sportoló
Klauser Róbert, a Szigetközi Friss Víz kereskedelmi vezetője
Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész
Laky Zsuzsi szépségkirálynő, a 2003-as Miss Európa cím viselője
Sárosi Zoltán fotóművész

A lányok több tourban - koktélruhában, bikiniben és esélyiben - mutatták meg magukat. A tizenhat lányból a - szerintük - öt legszebbet a zsűritagok választották ki, akik a következők lettek: Kiss Barbara, Kónya Petra, Pótári Laura, Tarjányi Zsófia és Nagy Nikoletta. Közülük azonban a nézők választhatták ki szavazataikkal az univerzum legszebb magyar lányát, akinek a tavalyi győztes, Kelemen Henrietta adta át a koronát. A legtöbb voksot Nagy Nikoletta kapta. Gratulálunk neki! 

Világsztár a szépségverseny döntőjén
A Miss Universe Hungary szépségversenyén 2014-ben Antonio Banderas tette tiszteletét, idén június 6-án pedig Christopher Lambert francia színész és producer vett részt a gálaműsoron.

 

Kulisszatitkok a Miss Universe szépségversenyről
Gyémánt kifutóval, több milliós ékszerekkel, és ezzel járó, kiemelt biztonsági intézkedésekkel készülnek a Miss Universe Hungary döntőjére. A kulisszatitkokról ITT olvashattok.

 

/1506/Ami_a201567151846
"A Miss Universe kicsit olyan, mint az Olimpia"
Kíváncsi vagy rá, mit gondol a Miss Universe Hungary két korábbi versenyzője az idei mezőnyről, és arra, milyen tanácsokkal látták el Timi lányait? Nézd meg az alábbi videót!