Újabb magyar siker külföldön! Amerikát bűvölte el a Freelusion formáció

Freelusion Got Talent America's Got Talent
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hazai Freelusion Dance Company hatalmas sikert aratott az America's Got Talent színpadán. Továbbjutottak a világhírű tehetségkutató következő fordulójába. 

A külföldön nagyon népszerű Got Talent című műsor hamarosan indul a hazai tévék képernyőjén is, ahol vérfagyasztó és izgalmas produkciókat láthatunk majd.

Egy magyar formációnak már sikerült meghódítania a Got Talent tehetségkutató zsűrijét. Amerikában óriási sikert aratott a Freelusion, akik már a 2013-as Britain's Got Talentben feltűntek. A csapat koreográfusa Papp Tímea, a produkció teljes stábja magyar. Szuper táncelemeket, 3D-vetítést és rengeteg különlegességet mutattak a zsűrinek a lenyűgöző produkcióban.

Kíváncsi vagy, milyen egy casting?

A Life.hu újságíróját meghívták az RTL Klub ősszel induló Hungary's Got Talent tehetségkutatójának utolsó válogatójára. Most kipróbálhattuk, milyen, amikor akasztják a hóhért.

Íme, a csapat elképesztő előadása:

Ada: "Amikor 23 évesen pelenkát cseréltem napi nyolcszor, a barátnőim egyetemi bulikra jártak"http://www.life.hu/news/20150610-ada-oszinten-vall-a-fiatal-anyukak-eleterol.htmlAda őszintén vall a fiatal anyukák életéről ma este az RTLII Szelfi című videonapló-sorozatában. Ikerfiai, Bálint és Bence már kilencévesek, de nevelésük még így is sok lemondással jár a Reflektor háziasszonyának.News--Amputálni kellett a hullámvasút baleset egyik áldozatának lábáthttp://www.life.hu/news/20150608-amputalni-kellett-a-hullamvasut-baleset-egyik-aldozatanak-labat.htmlEgy tinédzser lány volt a hullámvasút baleset egyik sérültje. Amputálni kellett a lábát.NewsThinkstockFerenc pápa hajléktalanszállást nyit a Vatikán közelébenhttp://www.life.hu/news/20150608-ferenc-papa-hajlektalanszallast-nyit-a-vatikan-kozeleben.htmlIgazán egyedülálló kezdeményezés jön létre Ferenc pápa kérésére, aki a Szent Péter tér közelében alakítana ki szállást hajléktalanok részére. News--Öngyilkos akart lenni az egykori futballsztárhttp://www.life.hu/news/20150607-kenny-sansom-az-arsenal-egykori-jatekosa-ongyilkos-akart-lenni.htmlAz Arsenal egykori válogatott védője, Kenny Sansom élete nagyon lecsúszott a lejtőn. NewsOrigoMeghalt a Ken babaként emlegetett fiúhttp://www.life.hu/news/20150607-celso-santebanes-az-elo-ken-baba-meghalt.htmlMeghalt a 20 éves Celso Santebanes, akit Brazilia Ken babájaként emlegettek. News--A nap legcukibbja: Kicsi tacsi Mickey egérnek öltözvehttp://www.life.hu/news/20150605-video-cuki-tacsko-kutya-mickey-egernek-oltozve.htmlRábukkantuk a vasárnap délutánt kétségtelenül még jobbá tevő videóra. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.