Halálra ítélték a magyar tanárnő gyilkosát Abu-Dzabiban

gyilkosság mosdó késszúrás halálbüntetés magyar tanárnő késelés bevásárlóközpont asszony Abu Dhabi bűnösség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bűnösnek találták és halálra ítélte a bíróság Alaa al-Hashemit, aki tavaly decemberben egy konyhakéssel végzett a magyar származású Ibolya Ryannel egy bevásárlóközpont mosdójában.

Halálra ítélte Alaa al-Hashemit a Szövetségi Legfelsőbb Bíróság Abu-Dzabiban - adta hírül a National emirátusi lap. A 30 éves, 6 gyermekes édesanya múlt év decemberében hat késszúrással végzett a magyar származású anyukával, Ibolya Ryannel. A tragédiáról ide kattintva olvashatsz többet.

A biztonság kamera felvétele a burkát viselő Alaa al-Hashemiről

Al-Hashemit nem csupán ebben találta bűnösnek a bíróság: az emirátusi asszony korábban egy saját gyártású bombát helyezett el egy egyiptomi-amerikai orvos háza elé, terve azonban szerencsére meghiúsult, mert a bomba nem robbant fel. Ezenkívül az al-Kaidának rendszeresen küldött pénzt, így támogatva a terrorszervezet munkáját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.