Mádai Vivien és Dobó Ági viharos kalandba keveredett

csónakház kaland Duna vihar Dobó Ágnes Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mádai Vivien és Dobó Ági bármilyen helyzetből a legjobbat hozza ki: a két barátnő hosszú ideje tervezgetett koktélozós, napozós délutánját özönvízszerű eső mosta el, ám a szépségek a felhőszakadás közepén is kreatívan feltalálták magukat.

Nincs is annál jobb, mikor az ember végre kiléphet a hétköznapokból és a város zajából, hogy barátnője társaságában végre eltöltsön egy lazítós, napfényes délutánt. Mádai Vivien és Dobó Ági is egy igazi csajos nap reményében indultak a Duna-partra: a két lány mindennel felszerelkezett, amire egy ilyen programhoz szükség lehet, ám a jól megérdemelt vízparti lazulás mégsem a terveik szerint alakult.

Fotó: Galos Mihaly Samu

"Nagyon kedvelem Ágit, és ha néha sikerül kiszabadulnunk a pörgésből és közös programot szervezünk, mindig jól szórakozunk. Mindketten imádjuk a vizet, ezért sem volt kérdés, hogy ilyen szép időben csakis a parton tudjuk elképzelni a pihenést, de épphogy csak elkezdtünk belejönni, beborult az ég és szakadni kezdett az eső" – mesélte Mádai Vivien műsorvezető. – "Balatoni lányként régen sokat eveztem, de mostanában kevesebb időm jut rá, utoljára két éve ültem csónakban egy sárkányhajó versenyen. Ezért is örültem, hogy most végre alkalmunk lesz egy kicsit csónakázni Ágival. Az időjárás azonban közbeszólt, és a vízzel csak az esőnek köszönhetően kerültünk közelebbi kapcsolatba" – számolt be élményeiről Vivien, akitől Dobó Ági vette át a szót.

"Imádom, hogy Vivivel mindenből képesek vagyunk poént csinálni" – kezdte Ági, aki szintén rengeteg időt töltött gyerekként vízparton. – "Tíz éves koromig a Tisza-parton éltünk a szüleimmel, így ez a délután felidézte a szép időket. Nagyon szeretem a hullámok és a napfény hangulatát, amit egy közös koktélozással dobtunk fel kicsit. Bár az időjárás felülírta a terveinket, mi így is remekül éreztük magunkat" – tette hozzá az egykori szépségkirálynő, aki Viviennel együtt csónakázás helyett végül csónakmosással zárta a délutánt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.