Kicsi, fehér, és a nyakadban ülve mindent megfigyel, mi az? Ő a FesztiválBuddy!

Buddy FesztiválBuddy Sziget2015 BuddyGuide
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy formabontó és szupermenő interaktív lény, azaz a Buddy segítségével az otthon ülők is bekapcsolódhatnak a fesztiválozásba. Ismerd meg a Sziget legmenőbb arcát!

Az igazán aranyos és egyben extraintelligens Buddy a viselőjének, azaz a BuddyGuide-nak a nyakában ül, és mindent megfigyel, legalábbis napi négy órában, délután, amikor a Guide bevetésen van. Az irányító és a figura segítségével azok is bekapcsolódhatnak a fesztiválozásba, akik nincsenek jelen.

A Telekom interaktív robotja az internetről irányítható, kijelzővel, kamerával van felszerelve, illetve a beépített mikrofon segítségével a bulizókkal azok is kapcsolatba léphetnek, akik otthon, a számítógép előtt ülnek.

A www.festivalbuddy.hu oldalon bárki rácsatlakozhat a nyakban ülő figurára, irányíthatja kezeit, lespriccelheti a bulizókat vízipisztollyal, és elsősorban megfigyelheti, hogy mi zajlik a Szigeten. A Buddyra csatlakozott internetezőknek az arca is megjelenik a Buddy monitorján, és kezdődhet a szelfizés, úgy, hogy a virtuális fesztiválozó nincs is a helyszínen.

Az interaktív fesztiválozás mindennap 17 órakor kezdődik, és egészen 21 óráig szabadon kószálhatsz virtuálisan a Szigeten a Buddy és cipelője segítségével.

Így lehetsz tökéletes BuddyGuide

Most, hogy megismerted a Buddyt, biztosan te is arra vágysz, hogy a nyakadban hordozhass egyet. De mégis mitől lehetnél te a tökéletes Buddy-cipelő? Kattints ide, és eláruljuk!

A Balaton Soundon és a Volt fesztiválon már megismerkedhettek a bulizók a Buddykkal, és 13 ezer internetező járta be velük a helyszíneket online.

Legyél Te a Life.hu BuddyGuide-ja!

Vicces vagy, laza és nem állnak távol tőled a jó poénok? Szívesen buliznál ingyen a Szigeten? Legyél BuddyGuide-ITT még hétfő éjfélig jelentkezhetsz! Ha pedig a Life.hu BuddyGuide-ja lennél - akit augusztus 15-én szombaton délután 17–21 óra között kísér majd a Life.hu riportere, a poénokból pedig videó is készül majd -, akkor jelentkezz fényképpel és néhány sorral, miért lennél Te a tökéletes erre a szerepre. Az e-mailt küldd el augusztus 6. éjfélig az info@life.hu-ra! A levél tárgya ez legyen: Life BuddyGuide. Ha Te leszel a szerencsés, augusztus 15-én este már ott bulizhatsz kedvenc koncertjeiden, mert a BuddyGuide este 9 után már nincs szolgálatban...
Meghalt a 16 éves lány, miután megkéselték a melegfelvonulásonhttp://www.life.hu/news/20150803-meghalt-a-16-eves-lany-miutan-megkeseltek-a-melegfelvonulason.htmlBelehalt sérüléseibe vasárnap a jeruzsálemi melegfelvonulás elleni késeléses támadás egyik áldozata, egy 16 éves lány.NewsThinkstockEzreket telepítettek ki az erdőtűz miatt! Rendkívüli állapotot hirdettek Kaliforniában!http://www.life.hu/news/20150803-ezreket-telepitettek-ki-erdotuz-miatt-rendkivuli-allapotot-hirdettek-kaliforniaban.htmlLegkevesebb 12 ezer embert telepítettek ki vasárnapig vagy szólítottak fel a hatóságok otthonaik elhagyására Kaliforniában az állam északi területein pusztító, kéttucatnyi, nagy kiterjedésű erdőtűz miatt.NewsNem múlhatott el botrány nélkül Bobbi Kristina Brown temetésehttp://www.life.hu/news/20150802-nem-mulhatott-el-botrany-nelkul-bobbi-kristina-brown-temetese.htmlA hétvégén volt Whitney Houston lányának temetése, de a családi borány nem maradt el. News--Csalóka a jó idő: heves zivatarokra készülhetünkhttp://www.life.hu/news/20150802-tobbfele-heves-zivatarokra-figyelmeztet-a-meteorologiai-szolgalat-1.htmlA várható heves zivatarok és felhőszakadás veszélye miatt öt megyére másod-, hét további megyére és a fővárosra elsőfokú figyelmeztetéseket adott ki vasárnapra a meteorológiai szolgálat.NewsThinkstockHajléktalanok fürdenek a Szent Péter-téren, Rómábanhttp://www.life.hu/news/20150802-naponta-mintegy-szaznegyven-hajlektalan-tisztalkodik-a-szent-peter-teri-zuhanyzoknal.htmlNaponta mintegy száznegyven hajléktalan tisztálkodik a Szent Péter téri zuhanyzóknál Rómában. NewsAFPBezáratták az összes szabadstrandot a Velencei-tónálhttp://www.life.hu/news/20150801-bezarattak-az-osszes-szabadstrandot-a-velencei-tonal.htmlBezáratta az összes Velencei-tavi szabadstrandot az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat, közölte pénteken az M1. A velencei önkormányzat szombaton cáfolta a köztévé értesüléseit.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.