A Sziget egyik legizgalmasabb helyére vágysz? Keresd a Telekom tornyot!

Forrás: Telekom -
bulizás interaktív torony fesztivál Sziget2015
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szigeten nemcsak bulizni lehet, hiszen rengeteg aktivitás, program és hely vár, ha épp nincs olyan koncert, amit szívesen meghallgatnál. Most mutatunk is egyet!

Azt már biztosan tudod, hogy mi az a cashtag, és hogyan lehet vele egy halom ajándékot nyerni. Reméljük, már kiválasztottad azt is, milyen zenékre bulizol majd a Telekom Arénában, és tudod, mit kell tenned, ha találkozol egy BuddyGuide-dal. Ám itt még közel sincs vége a programoknak!

Forrás: Telekom

A cashtagnél a #telekomcashtag hashtagelt képekkel tudsz fizetni.

Ha a Telekom-téren jársz, az egyik legizgalmasabb dolog, amit találsz, az egy interaktív led torony. Egy kis segítségül, ha kétségeid vannak, merre van pontosan ez a hely: keresd EZEN a térképen a 35-ös számot. A torony egy interaktív ledfelület: 12 méter magas, 16 darab panellal, ahol a Telekom és Sziget logók, cashtag képek és fesztiválozók képei mennek a kivetítőkre, persze moderálva. A toronyba az #egyuttmegjobb hashtaggel küldött fotók kerülnek ki. Délelőtt 11 és hajnal 3 között friss képeket látsz a kivetítőn, éjszaka és reggel pedig régebbi fotókat nézegethetsz.

Forrás: Telekom

A tornyon néhány koncert streamje is megjelenik - izgalmasan hangzik, ugye? Ha eltévedtél, vagy egyszerűen csak még több dologra vagy kíváncsi a helyszínen, keressd bátran a hostesseket! A 2 hostess beöltözve Mr/Ms Selfinek különböző feltűnő jelmezekbe sétál a Szigeten egy szelfibottal, amivel közös fotókat készítenek a fesztiválozókkal. Ezt a képet automatikusan elküldik az #egyuttmegjobb hashtaggel a toronyba, illetve a lefotózott fesztiválozók telefonjára is. Jól hangzik, ugye?

Íme az 5 legmenőbb DJ a Szigeten - irány a Telekom Aréna!http://www.life.hu/kult/20150806-telekom-arena-program-es-fellepok-a-szigeten.htmlA Szigeten azok is megtalálják a kedvenc sátrukat, akiknek az elektromos zenék ütemére dobog a szívük. A Telekom Arénában estétől reggelig topoghatsz!KultOrigoA holland, a jelmezes, a részeg meg a nő - Pasizás a Sziget Fesztiválonhttp://www.life.hu/intim/20150809-ilyenek-a-leggyakoribb-ferfitipusok-a-sziget-fesztivalon.htmlA fesztiválokról nem csak a zene, a színpadok, az óriási bulik, hanem a rozétól ázott szerelmes szavak is eszünkbe juthatnak, hiszen nem ritka az ismerkedés sem a partizás hevében. Ha még nem vagy rutinos fesztiválon pasizó, eláruljuk, kikkel fogsz összefutni.Intim--Gyerekkel a Szigetre?! Hidd el, egy csöppséggel is jót bulizhatsz!http://www.life.hu/csalad/20150805-ne-mond-le-a-szigetrol-csak-mert-gyereked-van-csaladi-kempingben-a-szigeten-jatszohazzal.htmlGyerekkel is lehet fesztiválozni, nem kell azért otthon maradnod, mert szülő lettél. A Szigeten családi kempinggel várják a gyermekes családokat, úgyhogy nem kell kihagynod az év egyik legnagyobb buliját. Bemutatjuk a családi kempinget, ahol kicsik és nagyok is jól érzik magukat.CsaládOrigoKijózanítanak, bekötöznek, rád találnak, ha rosszul vagy! Magas színvonalú egészségügyi ellátás vár a Szigetenhttp://www.life.hu/drlife/20150805-a-szigeten-egeszsegugyi-ellatas-surgossegi-ambulancia-kijozanito-gyogyszertarolas.htmlNem kell lemondanod akkor sem a fesztiválozásról, ha olyan krónikus betegséggel vágsz neki az egyhetes szórakozásnak, mint az allergia, az asztma vagy a cukorbetegség. De akkor sem kell túlzottan aggódni, ha megsérülsz a Szigeten! Kiváló orvoscsapat és önkéntesek segítik, hogy egy váratlan baj után is jól teljenek a Szigeten töltött napjaid. Nyugodtan indulhatsz bulizni!Dr. LifeOrigoÍgy készül az utca embere a szigetrehttp://www.life.hu/sztarok/20150806-tomenyet-a-zsomlebe-keszulunk-a-szigetre-az-utca-emberevel.htmlÚtnak indultunk és megkérdeztük az utca emberét, ki hogyan készül a Szigetre. Érdekes válaszok érkeztek...TV + SztárokOrigo5 dolog, amitől te lehetsz az idei Sziget tökéletes BuddyGuide-jahttp://www.life.hu/news/20150802-buddyguide-azaz-sziget-fesztival-kalauz-castingot-tartunk-jelentkezz-hogy-ingyen-bulizhass-a.htmlÖsszeszedtük azokat a tulajdonságokat, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy te legyél a Sziget-fesztivál legkülönlegesebb látgatója, aki élőben közvetíti a történéseket!NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.