Hasba szúrta tanárát, mert rossz jegyet kapott

Forrás: SCANPIX/Bengt Af Geijerstam -
diák támadás tanár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes eset rázta meg Anglia egyik kisvárosát, ahol egy 14 éves diák támadt rá saját tanárára, majd hasba is szúrta.

Az 50 éves Vincent Uzomah-nak hosszú időre abba kell hagynia a tanítást, miután az egyik diákja rátámadt, majd hasba szúrta őt. Az egész konfliktus egy osztályzattal kapcsolatban robbant ki. A férfi a mai napig nem tette túl magát a történteken, és még most is összerezzen, ha támadójához hasonló külsejű embert lát. Az elkövetkező időszakot a családjával szeretné tölteni, és egy jó ideig nem szeretne visszatérni az iskolába - írja a Mirror.

Illusztráció Forrás: SCANPIX/Bengt Af Geijerstam

"Az játszódott le a fejemben, hogy ez lesz az utolsó órám, és így ér véget az életem. Először nem fogtam fel, mi is történt velem, aztán egy nagy hosszú kést rántottak ki a hasamból. Szétnéztem, és rögtön segítségért kiabáltam, de senki nem volt a közelben. Tudtam, hogy ha ott maradok a teremben, a legrosszabb fog jönni. Hittem, és reménykedtem benne, hogy Isten megment engem. Erősen szorítottam a sebet, majd a porta felé futottam, ahol a gyerekek elkezdtek sikoltozni, és kiabálni a folyosón. A kés el volt rejtve, így esélyem sem lett volna észrevenni. Könnyen a szívemet, vagy egy artériát is érhetett volna a szúrás" - mesélte megtörve a tanár, aki inkább sajnálatot érez diákja iránt, mint haragot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.