Holtan találták meg a csütörtökön elrabolt német lányt

Forrás: Saxony Police -
halál elrablás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anneli múlt hét csütörtökön tűnt el, amikor este biciklivel indult el kutyát sétáltatni, de haza már nem ment. A biciklijére egy közeli faluban bukkantak rá, neki viszont nyoma veszett.

A szülei rögtön értesítették a hatóságokat, de a történtek után nem sokkal jelentkeztek a fiatal lány elrablói, akik az élettért 1,2 millió eurót, vagyis 360 millió forintot követeltek. Az ügy viszont tragikus fordulatot vett, mikor az éjszaka folyamán egy női holtestre bukkantak Lampersdorfban. A hatóságok szerint nagy valószínűséggel az eltűnt lányról van szó-írja a Mirror.

Anneli Marie R. Forrás: Saxony Police

Nemrég pedig letartóztattak két embert, akiknek köze lehet Anneli-Marie R. elrablásához. A családot a helyszínre szállították, ahol szakemberek segítettek nekik feldolgoznia a látottakat. Ezután a holtestet elszállították. A két férfi egyik a drezdai Norbert K., aki fémhulladék feldolgozással foglalkozik, a másik férfi pedig Markus B., aki egy munkanélküli szakács.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.