Tom Hanks fia teljesen felszívódott – már keresik!

Forrás: AFP -
Chet Hanks Tom Hanks keresés magánnyomozó eltűnt fiú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 25 éves Chet Hanks a saját Instagram oldalára töltött fel egy fotót, amelyen az olvasható, hogy mostantól távol tartja magát a különböző közösségi portáloktól. Így is tett, és egy hónapja nem adott életjelet magáról.

Tom Hanks és Rita Wilson gyermeke egy hónapja tette közzé ezt a posztot, és ígéretéhez híven se a Facebookon, se a Twitteren nem volt aktív azóta. A család még nem értesítette a hatóságokat, azonban néhány névtelen informátor szerint Hanks felfogadott egy magánnyomozót, hogy kerítse elő a fiát – írja a Star magazin.

Forrás: AFP

Chet Hanks tavaly állt a nyilvánosság elé, ahol bevallotta, hogy drogfüggő. Nemrég jött ki a rehabról, ahol kilenc hónapig tartózkodott. Több sajtóértesülés szerint a fiú valószínűleg visszaesett, és ezért tűnt el. Állítólag a telefonját sikerült bemérni, ami szerint a kaliforniai sivatagi egyik városban, Barstow-ban tartózkodik.

Hetek óta zaklatják Völgyesi Gabithttp://www.life.hu/sztarok/20150828-hetek-ota-zaklatjak-volgyesi-gabit.htmlSokan tudják, hogy Völgyesi Gabi nemcsak a popszakmában vált sikeressé, de jogászként is megállja a helyét. Egyik visszautasított ügyfele azonban néhány hete zaklatni kezdte a szőke énekesnőt. TV + Sztárok--Kiderült! Íme, Magyarország kedvenc sorozatkaraktere - meglepő eredményhttp://www.life.hu/sztarok/20150827-kiderult-ki-magyarorszag-kedvenc-sorozatkaraktere-meglepo-eredmeny-joey-a-jobaratokbol.htmlArra kértünk benneteket, hogy szavazzatok, és döntsétek el ti, hogy ki a Magyarországon futó vagy futott sorozatok kedvenc karaktere. Meglepő eredmény született.TV + Sztárok--BulvárRap Hegyi Rolival: Újra együtt a sztárpár - az a csók mindent elárulhttp://www.life.hu/sztarok/20150825-bulvarrap-hegyi-rolival-ujra-egyutt-a-sztarpar-az-a-csok-mindent-elarul.htmlA hét legfontosabb bulvárhírei, elrappelve. TV + SztárokOrigoVoksán Virág a tengerparton kapott kedvet egy kis szexhezhttp://www.life.hu/sztarok/20150825-bulvarrap-hegyi-rolival-ujra-egyutt-a-magyar-sztarpar-az-a-csok-mindent-elarul-hodi-pamelarol-es.htmlA hét legizgalmasabb bulvárhírei elrappelve. TV + SztárokOrigoÁlomutazással lepte meg férje Hosszú Katinkáthttp://www.life.hu/sztarok/20150820-alomutazassal-lepte-meg-ferje-hosszu-katinkat-maltara-repultek.htmlHosszú Katinkára ráfér a pihenés - férje egy álomúttal ajándékozta meg. TV + SztárokOrigoÁlomutazással lepte meg férje Hosszú Katinkáthttp://www.life.hu/sztarok/20150820-alomutazassal-lepte-meg-ferje-hosszu-katinkat-maltara-repultek.htmlHosszú Katinkára ráfér a pihenés - férje egy álomúttal ajándékozta meg. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.