Katie Holmes kislánya igazi művész – Festékszóróval alkot az anyukájának

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Agny Jaxn -
művészet Suri Cruise festék Katie Holmes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon ritkán láthatunk fotókat Kati Holmes és Tom Cruise közös gyermekéről, a kis Suriról. Ezúttal azonban édesanyja kivételt tett, és közelről vehetjük szemügyre a sztárcsemetét. 

A 9 éves Suri Cruise igazi kis művészlélek, amit édesanyja meg is örökített. A sztár Instagramos fotóján azt láthatjuk, ahogy a kislány egy festékszóróval alkot egy fadeszkára. A büszke anyuka természetesen meg is osztotta ezt a pillanatot a követőivel, és a bejegyzés mellé csak ennyit írt: „A művészem velem alkot.”

Forrás: Instagram / Katie Holmes

Több, mint húsz kilótól szabadult meg Dombóvári István http://www.life.hu/sztarok/20150907-dombovari-istvan-musorvezeto-schobert-norbi-segitsegevel-husz-kilot-fogyott.htmlA humorista már évek óta küzd a fölös kilókkal, azonban nyár közepén megelégelte a súlyát, és fogyókúrába kezdett. TV + Sztárok--Szellő István új párjával, Gubik Ágnessel bulizotthttp://www.life.hu/sztarok/20150904-szello-istvan-uj-parjaval-gubik-agnessel-bulizott-az-rtl-klub-sajtotajekoztatojan.htmlMájusban robbant a bomba, hogy az évek óta egyedül élő Szellő István újból szerelmes. Új párja egy kolléganője, a szintén az RTL Klubnál dolgozó Gubik Ágnes színésznő, akivel együtt mulattak a csatorna 18. születésnapján.TV + Sztárok--Csonka Andás: „Szépen meghallgatom a véleményt, és lehet, hogy magamban válaszolok némi cifrát” http://www.life.hu/sztarok/20150903-csonka-andras-a-sztarban-sztar-uj-szeriajanak-resztvevoje-a-felkeszulesrol-beszel.htmlA hamarosan induló Sztárban sztár című produkció harmadik szériájában sztárszerzőnk, Csonka András is megmutathatja, hogy táncos lábain túl még mire képes.TV + Sztárok--Kárpáti Rebekát nem érdeklik a pasikhttp://www.life.hu/sztarok/20150903-karpati-rebekat-nem-erdeklik-a-pasik-mert-a-karrierjere-koncentral.htmlHanyagolta a pasizást idén nyáron Kárpáti Rebeka. A Jóban Rosszban sztárját jelenleg leköti a munka, a népszerű sorozatból egész júliusban dupla részeket forgattak. Emellett azért a pihenésre is szakított időt, barátnőivel többnyire egy-két napos kikapcsolódással töltötte a szabadidejét. TV + Sztárok--Ian Somerhalder végleg elhagyja a Vámpírnaplók csapatát? http://www.life.hu/sztarok/20150902-ian-somerhalder-damon-salvatore-vegleg-elhagyja-a-vampirnaplok-csapatat.htmlA rajongók legnagyobb bánatára már nem sokáig láthatjuk a dögös színészt a sorozatban: úgy tűnik, hamarosan búcsút int Damon Salvatore szerepének.TV + Sztárok--Puzsér Róbert: "Eladtam magam, akár egy sarki prosti" (18+)http://www.life.hu/sztarok/20150820-puszer-robert-a-kereskedelmi-televiziok-musorarol-es-azokban-valo-szerepeirol-beszel.htmlPuzsér Róbert kikelt magából. Durva véleményt fogalmazott meg a kereskedelmi tévékről, a műsorokról, a maga által vállalt szerepekről bennük. És még sok minden másról. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.