"Szép a melled Anna" - Kelemen Anna üzent, de nem biztos, hogy értik

rajongó Kelemen Anna üzenet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annácska, aki legutóbb több meztelen fotót is megosztott a világgal, nyilvános közösségi oldalán tett közzé egy komoly hangvételű bejegyzést. Közszereplői létéről írt, követői azonban ismét csak a melleit vették észre.

"Komolyan mondom hogy az én egész közszereplői lényemnek pusztán a lényege marad ki ha igy tudósítanak rólam "mi van Annával" mert hogy Anna kitalálta már a saját figuráját ami az öniróniára és a humorra épül persze elsősorban a saját magam szórakoztatására! Kapizsgáljátok" - írta ki Anna, majd pedig közzétette ezt a képet:

Forrás: Facebook/Kelemen Anna Official

Rajongói azonban nem biztos, hogy jól értelmezték kedvencük sorait. "Szép a melled Anna" - érkezett az eslő komment, melyet az alábbiak követtek:

  • "Hehe Udvari bolondnak csaptál fel kedves nedves Anna??:-)"
  • "Pff... Ezt jobb esetben is a Havas ìrta! Ku(rv)-ty-àból nem lesz szalonna! Ámítsd csak magad..."
  • "Jó lenne ha lehetne vele beszélni rendesen"

"A kérdés az, ki tud engem elfogadni a múltammal együtt?"

Az botrányhősnő playmate bevallotta: szívesen sütögetné már a rántottáját egy férfinak, azt azonban tudja, eddig nem úgy viselkedett, mint egy reménybeli tisztes családanya. Ezért felmerült benne a kérdés, hogy ki fogja őt elfogadni a múltjával együtt. Vallomásást itt érheted el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.