Friderikusz kiakadt Tóth Gabi testétől: "Jujj.. ennyire elcsúfítva"

Forrás: MTI, Facebook/Tóth Gabi -
Tóth Gabi Összezárva Friderikusszal Friderikusz Sándor test tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Összezárva Friderikusszal című műsor második évadának első éjszakáját Tóth Gabival töltötte a mindig őszinte Friderikusz Sándor. Az énekesnőn lévő tetoválások láttán Friderikusz Sándor teljesen kiakadt. 

"Juj, hátul mit látok? Úristen! Ennyire össze van firkálva a há­ta!? De hát a maga bőre olyan kis finom, még fiatal, és akkor elcsúfítva ilyen… Olyan tulajdonképpen, mintha én rajzoltam volna, körülbelül én tudok ilyeneket rajzolni" – hüledezett a tévés, amit Gabi mosolyogva hallgatott végig.

Forrás: MTI, Facebook/Tóth Gabi

"Nem zavar, hogy nem tetszettek neki a tetoválásaim, szerintem ez művészet, ő másképp gondolja. Köztudott, hogy energikus, pörgős ember vagyok. Éppen ezért az egynapos bezártság teher is lehetett volna, hiszen azért nem olyan nagy térben vagyunk, de annyira jókat beszélgettünk, hogy gyorsan eltelt az idő. Sokat nevettünk, meg persze vitáztunk is, de kellemes meglepetés volt Sándor. Bármikor újra összeköltöznék vele" – mesélte az énekesnő a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.