Befejeződött a nemrég elhunyt Bobbi Kristina Brown halottkémi vizsgálata, a dokumentumok részleteit azonban nem közölték a nyilvánossággal.

Továbbra is titokban tartják Bobbi Kristina Brown halálának pontos okát. Whitney Houston 23 éves lánya július végén hunyt el egy őt ápoló hospice központban Georgiában, miután 6 hónappal korábban eszméletlen állapotban találtak rá fürdőkádjában.

Forrás: Northfoto

A nemrég kiadott hivatalos közlemény szerint már tudják, mi okozhatta Bobbi Kristina Brown halálát, a Fulton Megyei Bíróság kérésére azonban az orvosi csapat visszatartja az összes további információt az üggyel kapcsolatban. Egyelőre nem tudni, hogy valóban szándékukban áll-e közölni a részleteket, és ha igen, akkor arra mikor kerül sor.

Szerelme végzett Bobbi Kristina Brownnal?
Az ügyészség gyanúsítottjai között továbbra is ott szerepel Bobbi Kristina Brown egykori szerelme, Nick Gordon, akit a 23 évesen elhunyt lány nagynénje, Leolah Brown is többször meggyanúsított már unokahúga halálával. Tény, hogy akár ő is lehetett volna Whitney Houston hatalmas vagyonának örököse, a férfi, aki állítása szerint összeházasodott Bobbi Kristinával, azonban tagadja a vádakat. A vizsgálat még nem zárult le.