Megszökött egy rab a tököli börtönből: Nagy erőkkel keresik!

Forrás: Thinkstock -
Tököl börtön rab
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Levegőzni indult, szökés lett a vége: nagy erőkkel keresi a rendőrség a Tökölről eltűnt fogvatartottat.

Megszökött egy rab vasárnap délelőtt a fiatalkorúak tököli börtönéből – erősítette meg az Origo értesüléseit Szalai Tímea, a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának szóvivője.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A 20 éves, lopásért egy évre jogerősen elítélt férfit sétálni engedték az intézet udvarára, ekkor jutott ki az intézetből egyelőre ismeretlen úton. A rendőrség nagy erőkkel keresi a szökevényt.

A police.hu oldalon közzé is tették a férfi nevét, fényképét és személyleírását.

A rendőrség közölte a szökésben lévő férfi arcképét Forrás: Police.hu

A rendőrség azt közölte, hogy a férfit Farkas György Lászlónak hívják, dömsödi lakos. Szökéskor rabruhát (kékesszürke nadrág és kabát, fekete cipő) viselt.

A 20 éves férfi átlagos testalkatú, körülbelül 170 centiméter magas, kreol bőrű, barna szemű, barna, rövid haja van. Jobb felkarján non-figuratív ábra, nyakán 4 csillag és bal oldali lapockáján lófejet ábrázoló tetoválás látható.

Elképesztő! Teljesen élethűen utánozza az állathangokat ez a férfihttp://www.life.hu/news/20151018-a-delafrikai-william-jafta-animal-sound-man-avagy-allathang-ember-allathangokat-utanoz.htmlA dél-afrikai William Jafta állathangokat utánoz, és nem is akárhogyan. NewsKét kisgyereket erőszakoltak meg csoportosan Delhibenhttp://www.life.hu/news/20151018-ket-pici-gyereket-eroszakoltak-meg-csoportosan-delhiben-1.htmlA rendőrség őrizetbe vett két tizenévest Delhiben, akiket azzal vádolnak, hogy brutálisan megerőszakoltak egy két és fél éves kislányt. Még aznap három férfi megerőszakolt egy ötéves kislányt az indiai fővárosban. News--7 kilós fenyőtoboz törte be a fejét, súlyos agysérülést szenvedett a férfihttp://www.life.hu/news/20151017-hatalmas-fenyotoboz-torte-be-egy-amerikai-ferfi-fejet-egy-nemzeti-parkban.htmlKártérítését perli az államot egy volt amerikai katona, akinek koponyáját egy lehulló hatalmas fenyőtoboz törte be egy nemzeti parkban, súlyos agysérülést okozva. News--7 kilós fenyőtoboz törte be a fejét, súlyos agysérülést szenvedett a férfihttp://www.life.hu/news/20151017-hatalmas-fenyotoboz-torte-be-egy-amerikai-ferfi-fejet-egy-nemzeti-parkban.htmlKártérítését perli az államot egy volt amerikai katona, akinek koponyáját egy lehulló hatalmas fenyőtoboz törte be egy nemzeti parkban, súlyos agysérülést okozva. News--120 éves alkoholtilalmat oldottak fel egy brit városbanhttp://www.life.hu/news/20151017-120-eves-alkoholtilalmat-oldottak-fel-a-brit-bournville-varosban.htmlTöbb mint 120 éves hagyománynak véget vetve engedélyezték szeszes italok árusítást egy 25 ezer fős angliai településen, a Bournville nevű birminghami elővárosban. Elsőként egy újságárusnál lehet bort és sört vásárolni. NewsThinkstockHoppá! Elvitték az ötös lottót - Ellenőrizd a számaidat!http://www.life.hu/news/20151017-majdnem-ket-milliard-forintot-nyert-egy-szerencses-jatekos-az-otos-lotton.htmlValaki eltalálta mind az öt nyerőszámot az ötös lottón, így elvitte a 16 hete halmozódó nyereményt, vagyis 1 milliárd 780 millió forintot.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.