Gáspár Evelin a sötétség angyala - Dögös fotó!

Forrás: Instagram/evelingaspar -
fotó dögös Gáspár Evelin Angyal falfestmény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárcsemete egy nem mindennapi fotóval örvendezette meg a rajongóit. Evelin egy különleges falfestmény elé állt, amitől a fotón úgy néz ki, mint egy angyal. 

A napokban olyan hírek kerültek napvilágra, hogy Gáspár Győző legnagyobb gyermeke várandós. A fiatal lány hamar megcáfolta ezeket az információkat, és ma már csak nevet az őt ért támadásokon. Az utóbbi időben Evelin kemény edzésbe kezdett, és a jelek szerint egyáltalán nem érdeklik a rosszindulatú megjegyzések.

Forrás: Instagram/evelingaspar

A legújabb fotóját pedig egy menő belvárosi bárban készítette, ahol angyalszárnyakat kapott, persze csak egy festmény által.

Fodor Zsóka szerelemre vágyik - Intim vallomás!http://www.life.hu/intim/20151029-fodor-zsoka-szineszno-az-rtl-klub-baratok-kozt-egykori-sztarja-hetvenevesen-szerelemre-vagyik.htmlA Barátok közt egykori nyüzsgő Magdi anyusa elárulta, hetvenévesen sem zárkózik el egy párkapcsolattól. IntimFotó: Hámori Zsófia/Life.huHol van Brad Pitt? Férje nélkül tért haza Kambodzsából Angelina Joliehttp://www.life.hu/intim/20151029-angelina-jolie-szineszno-brad-pitt-szinesz-nelkul-erkezett-haza-los-angelesbe-kambodzsarol.htmlHiába utazott felesége után Kambodzsába Brad Pitt, Angelina Jolie nélküle érkezett vissza a Los Angeles-i repülőtérre. Intim--Horgas Eszter exférje: "Csak a szépre és a jóra emlékezem"http://www.life.hu/intim/20151029-horgas-eszter-exferje-reagalt-a-noveresi-ugyre.htmlHorgas Eszter nemrég pokoli házasságáról vallott. Volt férje értetlenül olvasta a róla szóló híreket. Somogyi István kijelentette, nem érti, miért nem bocsát meg neki egykori felesége. Intim--Larion Zoé és Müller Attila esküvői fotót posztolthttp://www.life.hu/intim/20151028-larion-zoe-modell-es-parja-muller-attila-musorvezeto-eskuvoi-fotot-posztolt.htmlA sztárpár csodálatos fotókkal lepte meg rajongóit, mi pedig megkérdeztük őket, valóban összeházasodtak-e, vagy csak esküvői főpróbát tartottak? Intim--Ejha! Hollywoodban pózol Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/sztarok/20151020-gaspar-evelin-hollywoodi-csillogasban-pozolt.htmlGyőzike nagyobbik lánya igazi hollywoodi csillogásban pózolt. TV + Sztárok--Gáspár Evelinnek egyre kerekebb a popsija: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151008-gaspar-evelin-ma-ket-szexi-kepet-is-szallitott-nekunk.htmlGáspár Evelin edzeni is volt ma, és újnak tűnő, dögös frizuráját is megjáratta a luxuskocsiban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.