Horgas Eszter exférje: "Csak a szépre és a jóra emlékezem"

Forrás: RTL klub -
Horgas Eszter verés Somogyi István táltos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horgas Eszter nemrég pokoli házasságáról vallott. Volt férje értetlenül olvasta a róla szóló híreket. Somogyi István kijelentette, nem érti, miért nem bocsát meg neki egykori felesége.

A Got Talent zsűritagja a Best magazinban vallott arról: a családon belüli erőszakot is megtapasztalta. Somogyi István, Horgas Eszter exférje a Story magazinnak nyilatkozott az ügyről. Azt állítja, ő is szenved a múltban történtek miatt.

"Üzenhetek neki, hogy kérlek, Eszter, bocsáss meg nekem, de valószínűleg nem érdekli. Én szeretem őt, és csak a szépre és a jóra emlékezem. Annak ellenére, hogy évek óta mindennek le vagyok hordva, hálás vagyok ezért a házasságért. Hiszen ha Eszterrel annak idején nem lettünk volna egy pár, akkor most nem lenne két gyönyörű szép lányom, akikre rendkívül büszke vagyok. Anna 25, Lili pedig 18 éves, és szerencsére mindkettőjükkel nagyon jó a kapcsolatom. Szeretnek engem. Újabban még a fiúügyeikbe is beavatnak, kikérik a véleményemet."

Forrás: RTL klub

Somogyi szerint a lányoknak sikerült feldolgozniuk a válást, de volt feleségével egyáltalán nincs kapcsolata, nem beszél. "Eszter ugyanis a mai napig nem tud felejteni. Ő az a típusú ember, aki magával cipeli a sérelmeit, ahelyetrt, hogy elengedné őket. Én még azért reménykedem benne, hogy egyszer talán emberi lesz a kapcsolatunk. Mégiscsak örökre összekötnek minket a gyerekeink."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.