Tragédia! Halára gázoltak egy hétéves kislányt Debrecenben

Forrás: Thinkstock -
gázolás nagyszülő kislány őszi szünet Debrecen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját nagypapája szeme láttára ütötték el a gyermeket, aki életét vesztette a balesetben. A rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja az esetet.

Az eddigi információk szerint a kislány a nagypapájával biciklizett éppen, amikor megtörtént a tragédia. A gyerek az őszi szünet miatt volt Debrecenben, ahol a nagyszülők élnek - írja a Dehír.

Forrás: Thinkstock

A baleset körülményeit a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja. Az esetnek szemtanúja is volt, aki szerdán jelentkezett is a hatóságoknál.

Betondarab ütött agyon egy nőt Budapesten, a XII. kerületbenhttp://www.life.hu/news/20151029-betondarab-utott-agyon-egy-not-budapesten-a-xii-keruletben.htmlMeghalt egy nő, amikor rászakadt egy erdészeti pihenő teteje Budapesten, a XII. kerületben, csütörtök hajnalban. News--Elítélték a férfit, aki pucér képeket küldött az exéről egy barátjánakhttp://www.life.hu/news/20151028-ashleigh-hayward-meztelen-kepeket-kuldott-el-egy-baratjanak-exbaratnojerol-bosszubol-bortont-kapott.htmlBörtönbe került az a 26 éves walesi férfi, aki pornóképeket küldött szét exbarátnőjéről. News--Sokkoló! Újabb szörnyű mozgólépcsős baleset történthttp://www.life.hu/news/20151028-ujabb-szornyu-mozgolepcsos-baleset-tortent.htmlBorzasztó baleset történt egy ötéves orosz kislánnyal. Két emeletet zuhant, miután leesett egy mozgólépcsőről. News--Megvannak a világ legbefolyásosabb tinédzsereihttp://www.life.hu/news/20151028-a-times-megvalasztotta-2015-legbefolyasosabb-tinedzsereit.htmlA Times magazin idén is összeállította a 30 legbefolyásosabb tinédzser listáját. News--Hogy megöregedtek! Így megváltozott Renee Zellweger és Colin Firthhttp://www.life.hu/news/20151027-renee-zellweger-szineszno-es-colin-firth-szinesz-nagyon-megoregedett.htmlA színészpárost a Bridget Jones legújabb részének forgatása közben kapták lencsevégre. NewsOrigoMegdöbbentő! Megölte a barátját, mert zombinak néztehttp://www.life.hu/news/20151027-a-walking-dead-sorozat-miatt-olte-meg-baratjat-egy-fiatal-fiu-uj-mexikoban.htmlIgazán nagy hatással volt a Walking Dead egy 23 éves fiúra, aki a sorozat nézése után halálra kínozta a vele együtt filmező barátját. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.