Botrány! A tévében pocskondiázták Horgas Esztert: "Ki a f...om ez a k...rva?"

Forrás: RTL Klub, Facebook/Menyhárt Tamás -
Horgas Eszter Hungary's Got Talent tehetségkutató műsor tehetségkutató botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Obszcén szavakkal illette egy versenyző a zsűri egyik tagját, Horgas Esztert a Hungary's Got Talent tehetségkutató műsorban. 

A világhírű fuvolaművésznő éppen véleményt mondott Menyhárt Tamás produkciójáról - hiszen ez a dolga, ám a versenyzőnek nem tetszettek Horgas Eszter szavai, és úgy tűnik, nehezen viselte a kritikát. Dührohamost kapott, és a színpadon káromkodni kezdett:

Forrás: RTL Klub, Facebook/Menyhárt Tamás

"Azt a k...rva, te ki vagy? Ki vagy te, hogy ezt mondod nekünk? – reagált Menyus Horgas Eszter értékelésére, és sértődötten kivonult a válogatás helyszínéül szolgáló színházból. A férfi az utcán sem hagyta abba a szitkozódást, és mindennek lehordta a fuvolaművészt, aki szerencsére ezt már nem hallhatta: "Ki a f...om ez a k...rva?" – üvöltötte még akkor is a Blikk szerint.

A képzőművész 2007-ben robbant be a netes köztudatba Itt a tavasz, dagad a f...sz című, róla készült riportvideóval. Kata Valami elnevezésű duóformációja is ennek a videónak köszönhető, amivel a ma esti Hungary's Got Talentben is feltűnnek majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.