3 lányt kényszerítettek prostitúcióra Gyöngyösön

Forrás: Thinkstock -
Gyöngyös prostituált prostitució
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyöngyösi család éveken át verte és prostitúcióra kényszerítette áldozatait. Az ügyészség indítványa alapján az elkövetőkre fegyházbüntetés vár.

Egy gyöngyösi család - apa és fiai - évekig rendszeresen vert, fenyegetett és prostitúcióra kényszertített három fiatal nőt - írja az origo.hu.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A három elkövető először egy fiatalkorú, enyhén értelmi fogyatékos lányt hálózott be: 2012-ben rábeszélték, hogy odaköltözözzön hozzájuk, majd sorozatosan bántalmazták, szexre kényszerítették, a szobáját sem hagyhatta el. Később még két fiatal nő költözött a férfiakhoz, ám őket is bántalmazták, átverték, méghozzá brutálisan.

A Gyöngyösi Járási Ügyészség személyi szabadság megsértése, kerítés bűntette és más bűncselekmények miatt indított eljárást a három férfi ellen: előzetes letartóztatásba kerültek, vagyonukat és autójukat lefoglalták. Az ügyészség indítványa alapján fegyházbüntetés vár az elkövetőkre - írja az origo.hu.

Hátborzongató természeti jelenség: így lélegzik a Föld – Videóhttp://www.life.hu/news/20151113-mozgott-a-talaj-egy-kanadai-erdoben-hatborzongato-video.htmlNem mindennapi látványt rögzített egy turista, aki Kanada egyik erdejében járva lett figyelmes a jelenségre.News--5 dolog, amit ne csinálj péntek 13-án, ha jót akarsz magadnak!http://www.life.hu/news/20151113-pentek-13an-ne-asits-ne-randizz-ne-sozz-es-ne-menj-fodraszhoz.htmlHiába élünk a 21. században, a babonák még ma is ugyanúgy meghatározzák az életünket, mint évszázadokkal ezelőtt. Ha te is azok közé tartozol, akik rettegnek péntek 13-tól, fogadd meg a tanácsainkat! NewsThinkstockMeddig élvezhetjük még a novemberi tavaszt? http://www.life.hu/news/20151112-novemberi-napsutes-vajon-meddig-elvezhetjuk-meg-a-jo-idot.htmlAz emberek többsége kapucnis pulóverben és vékony kabátban szaladgál az utcákon; szokatlan kép ez így november közepe tájékán. Az előrejelzések szerint a hónap végéig nem igazán változik a helyzet. News--De kínos! Premierplánban szakadt szét a sportoló nadrágjahttp://www.life.hu/news/20151113-egy-bobozo-sportolono-nadragja-a-verseny-elott-szakadt-szet-a-feneken-video.htmlMinden bobozó rémálmát valósította meg egy brit sportolónő, akinek a verseny előtt reccsent szét a ruhája – ráadásul nem éppen a legjobb helyen.News--Már több mint egy hónapja keresik a 16 éves Fenyvesi Henriettáthttp://www.life.hu/news/20151112-a-16-eves-fenyvesi-henriettat-keresi-a-rendorseg-aki-balatonalmadibol-tunt-el.htmlA tinédzserkorú lány engedéllyel távozott egy balatonalmádi lakásotthonból október 3-án, ahová nem tért vissza. NewsOrigoElhunyt Várhidi Pál focista, Aranycsapat keretének tagjahttp://www.life.hu/news/20151112-elhunyt-varhidi-pal-az-ujpest-legendas-futballistaja-az-aranycsapat-keretenek-tagja.htmlGyászol a futballvilág. Az Újpest legendás futballistája, az Aranycsapat keretének tagja nyolcvannégy éves korában elhunyt. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.