Meddig élvezhetjük még a novemberi tavaszt?

Forrás: Thinkstock -
napsütés időjárás November előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az emberek többsége kapucnis pulóverben és vékony kabátban szaladgál az utcákon; szokatlan kép ez így november közepe tájékán. Az előrejelzések szerint a hónap végéig nem igazán változik a helyzet.

Csütörtökön marad a szép, többnyire napos idő, csapadék nem valószínű. A legalacsonyabb hőmérséklet 3-8, a legmagasabb 12-18 fok között várható. Péntek reggel több helyen megmaradhat a köd, de később számíthatunk napsütéses órákra. Napközben 10-15 fok, a ködös területen pedig 10 fok alatt marad a hőmérséklet. Hétvégén már nem igazán várható kirándulóidő, hiszen az ország több helyén is előfordulhat záporeső. Szombaton 9-13 fok, vasárnap pedig 8-13 fok között alakul a legmagasabb hőmérséklet. Az Időkép 30 napos előrejelzése szerint még 13 napig élvezhetjük a novemberi napsütést.

Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.