Hátborzongató természeti jelenség: így lélegzik a Föld – Videó

fák videó Föld talaj mozgás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi látványt rögzített egy turista, aki Kanada egyik erdejében járva lett figyelmes a jelenségre.

Brian Nutall épp a kanadai Új-Skócia egyik erdejében járt október 31-én, amikor észrevette: fel és alá mozog a talaj. A félelmetes jelenséget azonnal le is videózta, mára pedig az egész internetet bejárta.

Íme, a Föld a világűrből - Elképesztő fotók!http://www.life.hu/kult/20151015-elkepeszto-felveteleket-tett-kozze-egy-urhajos-igy-nez-ki-a-fold-az-urbol.htmlScott Kelly még márciusban utazott a Nemzetközi Űrállomásra, ahol egy évet fog tölteni. Megígérte, hogy minden nap legalább egy képet készít az ottani életükről, és így is tett. KultOrigoPirner Alma elsírta magát a kamerák előtt - Videó!http://www.life.hu/csalad/20151113-pirner-alma-sirva-meselte-el-mit-is-jelent-szamara-a-kisfia-alen-bearanyozza-az-eletet.htmlA rúdtánc nagyasszonyánál az Édes élet egyik epizódjában tört el a mécses, amikor a kisfiáról beszélt. Ahogy ő fogalmazott: nem tudja elmondani, mennyire szereti őt. Család--Földrengés volt Fejér megyében: A lakók is érzékeltékhttp://www.life.hu/news/20151103-foldrenges-volt-fejer-megyeben-1.htmlA Richter-skála szerinti 3-as erősségű földrengés volt a Fejér megyei Gánttól 3 kilométerre délre kedden kora délután. NewsThinkstockEzzel a folyadékkal bárkit lemezteleníthetsz! Videó!http://www.life.hu/news/20151111-igy-lehetsz-meztelen-a-greenscreen-technikaval.htmlVan egy folyadék, amit ha ráfröcskölsz valaki ruhájára, teljesen pucérrá teszed. Hihetetlen igaz? News--Viktória svéd hercegnő az egyik legszerencsésebb nő a Földön?http://www.life.hu/intim/20151106-viktoria-sved-hercegnot-imadja-a-ferje.htmlNem csak Katalin és Vilmos házassága irigylésre méltó - a svédek kékvérűi is legalább ennyire szerencsések! Intim--Kínos! Puszi helyett megcsókolta Jennifer Lawrence Natalie Dormert - Videóhttp://www.life.hu/kult/20151107-kinos-puszi-helyett-megcsokolta-jennifer-lawrence-natalie-dormert.htmlAz éhezők viadala utolsó részének londoni premierjént esett meg a kínos dolog: Jennifer Lawrence szájon csókolta kolléganőjét. A két nő jól kivágta magát és jót viccelődtek az eseten. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.