Hoppá! Megvan a világ második legnagyobb gyémántja

drágakő legnagyobb Botswana Afrika gyémánt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csodálatos drágakőre az afrikai Botswanában találtak rá, több mint száz éve nem volt hasonló lelet!

A IIa típusú gyémántot egy kis kanadai bányászati cég, a Lucara Diamond Corp találta. Az 1111 karátos drágakő a Botswana északi részén működő Karowe bányából került elő – írja az Origo.hu.

Forrás: NORTHFOTO

"Ez a történelmi felfedezés a Lucarát és a Karowe bányát is a valóban kivételes gyémánttermelők közé emeli" - értékelte William Lamb, a cég vezetője.

Kerékpározás víz alatt – most már ilyen is van!http://www.life.hu/news/20151120-kerekparozas-viz-alatt-egy-fenegyerekekbol-allo-csoport-tagjai-a-jeghideg-viz-melyen-bringaztak.htmlEgy fenegyerekekből álló csoport tagjai a jéghideg víz mélyén bringáztak, búvárpalackok nélkül. News--"Muszlim vagyok, de azt mondják rólam, hogy terrorista. Megbízol bennem?" http://www.life.hu/news/20151120-meghato-kezdemenyezest-csinalt-egy-muszlim-ferfi-tobben-is-sirva-megoleltek.htmlEzzel az üzenettel szerette volna felhívni a figyelmet a társadalmi megbélyegzés ellen egy férfi Párizs egyik forgalmas utcáján. Arra kérte az embereket, hogy ha nem félnek tőle, öleljék meg. NewsOrigoHétfőtől december elsejéig nem jár a 14-es villamoshttp://www.life.hu/news/20151120-hetfotol-december-elsejeig-nem-jar-a-14-es-villamos.htmlVágánykarbantartás miatt hétfőtől december elsejéig a teljes vonalon pótlóbusz jár a 14-es villamos helyett - közölte a Budapesti Közlekedési Központ. News--Micsoda? Charlie Sheen megírja az emlékirataithttp://www.life.hu/news/20151120-charlie-sheen-szinesz-megirja-emlekiratait.htmlAlig két napja, hogy a világsztár bevallotta betegségét, máris ajánlatokkal bombázzák a könyvkiadók, hogy nekik mesélje el a sztoriját. News--Ritka alkalmak egyike: beszédet mondott Katalin hercegné - Videó!http://www.life.hu/news/20151119-katalin-hercegne-beszedet-mondott-ritka-alkalom.htmlA hercegné beszéde! A The Telegraph szerint majdnem három és fél percen át beszélt Vilmos herceg hitvese a gyerekek mentális egészségének fontosságáról. Nahát! News--Elveszítheti a munkáját a 81 éves színész, Harkányi Endrehttp://www.life.hu/news/20151119-mar-nem-tagja-a-vigszinhaznak-harkanyi-endre-csak-szerepekre-szerzodtetik.htmlMegdöbbentő kijelentést tett Harkányi Endre: már nem tagja a Vígszínháznak, csak szerepekre szerződtetik a Kossuth-díjas színészt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.