Megvannak a Got Talent élő showba jutott versenyzői

Forrás: RTL Klub -
Horgas Eszter élő show Hungary's Got Talent Csuja Imre produkció Got Talent Kovács Patrícia Dombóvári István linczényi márkó RTL Klub Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hungary's Got Talent első évadában harminc produkció jutott az élő showba, a Life.hu kedvencei ott vannak, jól tippeltünk.

Öt produkci egyenes ágon jutott be a showba, mert a zsűritagok és a műsorvezetők, egyszer megnyomhatták az aranygombot, amellyel egy produkciót az élő adásba jutattak. A műsorvezetők, Balázs és Dombi, az éneklő papát Füry Ferencet díjazták, Horgas Eszter a Talamba dobegyüttest, Kovács Patrícia, Milák Mózes énekes srácot tolta az élő showba, Linczényi Márkó, a Bandart táncegyüttest jutalmazta, Csuja Imre pedig Infusion Triot ajándékozta meg az élő showban szereplés lehetőségével. Nos, a többiek egészen szombat estig izgulhattak, és borítékokból tudhatták meg, a zsűri végleges döntését.

Fotó: Merjas Georgij

Íme a névsor: Sokukról, már a Life.hu is említést tett, de annak nagyon örülünk, hogy a mi aranygombosunk, Badár Sándor fia, Badár Tamás bűvész is ott lesz az élő sowban, akivel interjút is készítettünk.

Acro Maniacs, All in, Bangó Adrienne, Buda Julianna, Czuczor-Gidai Zsófi, Dirty Led Light Crew, Fekete Adrienn és Melinda, Fricska, Hot Men Dance.

Forrás: RTL Klub

Liko and Dave, M. Tóth Zsolt, Méhes Csaba, Molnár Nikolett, Nagy Lora Szonja, New Dance World, Niabe Doriane, Nylon Group.

Nylon Group azaz Eke Angéla és Márkus Sándor Forrás: RTL Klub

Orbán Gábor, Peet Project, Quartzbox, R3D Zone, Szupergirls, Tűzmadarak, Wallkings.

Búcsúzik az RTL szombat esti műsorahttp://www.life.hu/sztarok/20151121-iden-nem-lesz-tobb-gyertek-at-szombat-este-adasa.htmlÁbel Anita, Kiss Ramóna, Fluor Tomi, Fördős Zé, István Dani és Istenes Bence szállnak harcba a civil csapatkapitány számára megnyerhető hárommillió forintértTV + Sztárok--Zimány Linda már nagyon érzi a karácsonythttp://www.life.hu/sztarok/20151121-zimany-linda-mar-nagyon-erzi-a-karacsonyt.htmlZimány Linda már egészen karácsonyi lázban ég. A modell megmutatta, milyen csodás ünnepi dekorációkkal készülnek az amerikaiak.TV + SztárokOrigoJennifer Lawrence teljesen őrült - de mi így is imádjuk!http://www.life.hu/sztarok/20151121-jennifer-lawrence-szineszno-orult-dolgot-tett-egy-repulogepen.htmlIzgalmában megsebesítette egyik ujját a színésznő. Ez önmagában még nem túl érdekes, ám a Jenről készült videó igen! TV + Sztárok--Aurelio: "Drogoztam, de nem vagyok bűnöző"http://www.life.hu/sztarok/20151121-aurelio-drogoztam-de-nem-vagyok-bunozo.htmlAhogy a Life.hu is beszámolt róla, rengeteg kábítószergyanús anyagot találtak Aurelionál. A VV6 győztese börtönbe is kerülhet.TV + Sztárok--Balázs odapörkölt Fluor Tominakhttp://www.life.hu/sztarok/20151121-fluor-tominak-meggyult-a-baja-egy-feladattal.htmlSzombaton egy csapatban teszi próbára magát Kiss Ramóna, Fluor Tomi és Istenes Bence.TV + Sztárok--Ördög Nóra: "Üzleti szempontból nem beszélhetünk nagy sikerről"http://www.life.hu/sztarok/20151120-ordog-nora-es-kasza-tibor-tevesek-es-sikeres-fiatal-vallalkozok.htmlÖrdög Nóra és Kasza Tibi: két profi tévés és egyben két profi vállalkozó. A műsorvezetés mellett Nóra például már öt éve saját vállalkozást is működtet, Kasza Tibi pedig jelenleg a a márkaépítésből igyekszik a lehető legtöbbet kihozni. TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.