Még ki sem hevertük a vasárnap esti adást, melyben Fridi nem kímélte Deutsch Tamást, máris itt van az Összezárva Friderikusszal műsor újabb vendége, aki nem más, mint Berki Krisztián.

Az ország első számú televíziós macsója, aki mindig pökhendin beszél népszerűségről, nőkről és pénzről, egyszer csak a könnyeit törölgette a ka­merák előtt. Az egykori Fradi-vezért Friderikusz Sándornak sikerült megtörnie - írja a Bors.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

"Én, aki sorozatosan címlapokon szerepelek, mindig is nyitott voltam az újságírók kérdéseire. Azonban most először találkoztam azzal, hogy a kérdezőt valóban érdekli a személyem. Azt éreztem, meg akar ismerni, és valóban kíváncsi, hogy mit fogok válaszolni - mondta el a lapnak Fridiről a TV2 sztárja, aki azt is elmesélte, mi volt az a momentum, amikor kiszakadtak belőle a szélsőséges érzelmek.

"Számos emléket idéztünk fel az életemből, amelyek nagy hatást gyakoroltak rám, és újból átgondolhattam őket, immár jó­kora élettapasztalattal. A Sándor által felpiszkált témákban rengeteg kérdésre választ találtam magamban, azáltal, hogy vele beszélgethettem. Ezért láthatják sírni a nézők „a Berkit" – magyarázta az Édes élet sztárja.

Forrás: TV2

És hogy élete melyik periódusán hatódott meg? Az vasárnap este az Összezárva Friderikusszal című műsorból kiderül.