Könnyek a stúdióban: Ezen a héten Berki Krisztián és Friderikusz feszülnek majd egymásnak

Forrás: Facebook/Berki Krisztián -
Összezárva Friderikusszal TV2 Friderikusz Sándor Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még ki sem hevertük a vasárnap esti adást, melyben Fridi nem kímélte Deutsch Tamást, máris itt van az Összezárva Friderikusszal műsor újabb vendége, aki nem más, mint Berki Krisztián.

Az ország első számú televíziós macsója, aki mindig pökhendin beszél népszerűségről, nőkről és pénzről, egyszer csak a könnyeit törölgette a ka­merák előtt. Az egykori Fradi-vezért Friderikusz Sándornak sikerült megtörnie - írja a Bors.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

"Én, aki sorozatosan címlapokon szerepelek, mindig is nyitott voltam az újságírók kérdéseire. Azonban most először találkoztam azzal, hogy a kérdezőt valóban érdekli a személyem. Azt éreztem, meg akar ismerni, és valóban kíváncsi, hogy mit fogok válaszolni - mondta el a lapnak Fridiről a TV2 sztárja, aki azt is elmesélte, mi volt az a momentum, amikor kiszakadtak belőle a szélsőséges érzelmek.

"Számos emléket idéztünk fel az életemből, amelyek nagy hatást gyakoroltak rám, és újból átgondolhattam őket, immár jó­kora élettapasztalattal. A Sándor által felpiszkált témákban rengeteg kérdésre választ találtam magamban, azáltal, hogy vele beszélgethettem. Ezért láthatják sírni a nézők „a Berkit" – magyarázta az Édes élet sztárja.

Forrás: TV2

És hogy élete melyik periódusán hatódott meg? Az vasárnap este az Összezárva Friderikusszal című műsorból kiderül.

Ordibálásig fajul ma este Friderikusz műsora: Deutsch Tamással nem kímélik egymásthttp://www.life.hu/sztarok/20151122-friderikusz-sandor-az-osszezarbva-friderikusszsal-musorban-deutsch-tamassal-nem-kimelik-egymast.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Deutsch Tamás lesz ma este összezárva Fridivel a TV2 műsorában. Mostanra pedig már azt is tudni lehet, hogy bizony kiabálásig fajul majd Friderikusz Sándornak és vendégének beszélgetése.TV + Sztárok--Deutsch Tamás lesz az Összezárva Friderikusszal következő vendégehttp://www.life.hu/sztarok/20151117-deutsch-tamas-lesz-a-tv2-osszezarva-friderikusszal-kovetkezo-vendege.htmlFriderikusz Sándor felhozta Deutsch Tamás twitter üzeneteinek stílusát is beszélgetésük során. Deutsch helyénvalónak érezte az adott megnyilvánulást, de hozzátette, gyarlónak tartja magát. TV + Sztárok--Árpa Attila elárulta, miért hagyta ott Friderikuszthttp://www.life.hu/sztarok/20151104-arpa-attila-elarulta-miert-hagyta-ott-friderikuszt.htmlÁrpa Attila otthagyta Friderikusz Sándor műsorát. Végre kiderült, mi volt döntése oka. TV + Sztárok--Friderikusz Sándor szerint Gregor Bernadett a világ leghelyesebb csajahttp://www.life.hu/sztarok/20151103-friderikusz-sandor-bokokkal-arasztotta-el-gregor-bernadettet.htmlA színésznő lesz az Összezárva Friderikusszal című műsor következő vendége, amelyben az eddigi videók alapján főleg házasságról, és magánéletről lesz szó. TV + SztárokOrigoMegnézheted, hogy hagyta ott Árpa Friderikuszt http://www.life.hu/sztarok/20151027-igy-hagyta-ott-arpa-atilla-friderikusz-sandort-az-osszezarva-friderikusszal-musorban.htmlDöntött a csatorna, vasárnap leadják az Összezárva Friderikusszal című műsorból azt a részt, amelyikben Árpa Attila otthagyja a házigazdát. TV + Sztárok--Még nem tudni, adásba kerülhet-e, ahogy Árpa Attila faképnél hagyta Friderikuszthttp://www.life.hu/sztarok/20151027-arpa-attila-lelepett-friderikusz-sandor-musorabol-amit-lehetseges-hogy-leadnak-a-teveben.htmlEgyelőre nincs döntés arról, hogy láthatják-e a nézők az Árpa Attilával félig felvett Összezárva Friderikusszal című műsort. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.