A Sztárban sztár-beli produkcióit nézve Amanda Elstak nemcsak a saját show-jába hívta meg Lacit, hanem kijelentette, külföldi fellépéseket is szervezne neki.

Volt már Cher, Meghan Trainor, Whitney Houston, Donna Summer, Mel B, és Olivia Newton-John is Gáspár Laci, aki bárki bőrébe bújt, mindig hatalmasat alakított. Havas Henrik meg is jegyezte, hogy az énekesnek lehetne saját travishow-ja is. Kiderült, Amanda Elstak is lát ilyesfajta lehetőséget Gáspárban. 

"Húsz éve szervezek travi-esteket, és Gáspár Laci már volt is fellépőm, igaz, egyelőre nem nőként. Akkor még meg volt szeppenve, amit most nőként csinál a színpadon, az viszont elképesztő. A januári estem sztárvendége lehet, meghívom őt. A műsoraim fellépőinek csak kisebbik része transzszexuális, már a rajongók nagyobbik része is hetero. Laci előtt külföldön is fényes karrier állhat, hiszen kevés az olyan előadó, akinek tényleg van hangja is. Ő ebben verhetetlen. Ráadásul nincsenek műmellei, ami kint kizáró ok is lenne, műmellekkel csak sztriptízműsort vállalhatna. Az állandó szereplőm, 'Zsófi' öt éve nősült, most született kislányuk, ennek ellenére nőként áll színpadra, és ebből él. Lacinak is minden lehetősége adott, hogy fényes karriert fusson be. Kint két számért kétszáz eurót, azaz hatvanezer forintot is megkaphat, és egy este nem egy fellépése lenne"mondta Amanda a Borsnak

"Akármilyen nagy összeget kínálnak, köszönöm, nem! Semmi bajom velük, egyszer már meghívtak énekelni egy szilveszteri buliba, de nem lennék hiteles. Egy előadónak az a legfontosabb, hogy olyat csináljon, amit szeret. Csak úgy lesz hiteles, én pedig ezt annyira nem szeretném, inkább a saját dalaimat énekelném. A Sztárban sztár a szórakoztatásról szól, és boldog vagyok, hogy ezt csinálhatom, élőben énekelhetek" - jelentette ki Laci.