A Morning Show péntek reggeli adásában vesézte ki Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani Ördög Nóra legújabb műsorát A Kockát. És nem voltak elragadtatva tőle. 

Balázs szerint nincs lelke a műsornak, Tilla sokkal jobban passzolna ehhez a formátumhoz, de hozzátette, drukkol Nórinak. Vadon jani pedig úgy vélekedett, hogy bár Ördög Nóra sok mindenre alkalmas, de egy ilyen vetélkedőhöz más kvalitások kellenek, mint a csinos műsorvezetőé. 

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Nem először szólt be Balázs Nórának

"Mindenki válthat, mindenki kereshet új munkahelyet, én sem hiszem, hogy az RTL-től fogok nyugdíjba menni. De azt tudom, hogy ha váltanék is, a döntésemet nem így közölném. Kész tények elé állítani a munkáltatót és meg sem adni annak a lehetőségét, hogy az adjon egy jobb ajánlatot, nem etikus, sôt mi több, egyfajta morális árulás. Nem etikus már csak azért sem, mert a csatorna és a munkatársai is megérdemelték volna, hogy tudjanak arról: Nóra tárgyal mással, s azért sem, mert 13 év után nem szerencsés a konkurenciánál elvállalni egy olyan műsort, amihez hasonló az eredeti csatornáján is éppen akkor fut majd" - nyilatkozta Balázs, amikor Ördög a TV2-höz igazolt. Később a Rising Star kapcsán ezt mondta: "Kevés személyiség, nagy hang. De Ördög Nórát így szeretjük".