Élő adásban kapott durva kritikát Ördög Nóra - Sebestyén Balázs nem kímélte egykori kolléganőjét

Vadon Jani Morning Show Ördög Nóra A kocka (vetélkedő) Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Morning Show péntek reggeli adásában vesézte ki Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani Ördög Nóra legújabb műsorát A Kockát. És nem voltak elragadtatva tőle. 

Balázs szerint nincs lelke a műsornak, Tilla sokkal jobban passzolna ehhez a formátumhoz, de hozzátette, drukkol Nórinak. Vadon jani pedig úgy vélekedett, hogy bár Ördög Nóra sok mindenre alkalmas, de egy ilyen vetélkedőhöz más kvalitások kellenek, mint a csinos műsorvezetőé.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Nem először szólt be Balázs Nórának

"Mindenki válthat, mindenki kereshet új munkahelyet, én sem hiszem, hogy az RTL-től fogok nyugdíjba menni. De azt tudom, hogy ha váltanék is, a döntésemet nem így közölném. Kész tények elé állítani a munkáltatót és meg sem adni annak a lehetőségét, hogy az adjon egy jobb ajánlatot, nem etikus, sôt mi több, egyfajta morális árulás. Nem etikus már csak azért sem, mert a csatorna és a munkatársai is megérdemelték volna, hogy tudjanak arról: Nóra tárgyal mással, s azért sem, mert 13 év után nem szerencsés a konkurenciánál elvállalni egy olyan műsort, amihez hasonló az eredeti csatornáján is éppen akkor fut majd" - nyilatkozta Balázs, amikor Ördög a TV2-höz igazolt. Később a Rising Star kapcsán ezt mondta: "Kevés személyiség, nagy hang. De Ördög Nórát így szeretjük".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.