Sztárban sztár: "Fiú fog nyerni, mégpedig Gáspár Laci"

Forrás: Origo -
Peter Sramek Sztárban sztár Gáspár Laci Varga Győző Wolf Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár harmadik szériájának már kiesett versenyzői szerint igazán a két fiúnak, Peter Srameknek és Gáspár Lacinak van esélye a győzelemre. 

"Fiú fog nyerni, mégpedig Gáspár Laci. Ebben teljesen biztos vagyok"jelentette ki a Blikknek Wolf Kati. "A szavazásos műsorokban, de általában a színpadon is könnyebb dolguk van a férfiaknak. Azért a sikításért, amit a rajongóktól egy férfi előadó szinte azonnal megkap, nekünk, nőknek sokszorosan meg kell küzdenünk. Eleve a rajongók között is több a nő, ők vállalják a nagyvilág előtt is könnyebben, ha odavannak valakiért, és ők inkább a férfiakért rajonganak" - indokolta.

"Nincs ebben nagy titok, egyszerűen sokkal viccesebb, ha egy férfi nőnek öltözik, mint amikor egy nő férfinak. Ebben a műsorban meg az a lényeg, hogy ki mennyire szórakoztató, mert a közönség arra szavaz" - vélekedik Varga Győző.

Forrás: Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.