Kiderült, mi miatt érzi magát megkülönböztetve Vilmos herceg

Forrás: AFP/Ben Stansall -
trónörökös megkülönböztetés erőszak Vilmos herceg workshop zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A trónörököst egy erőszak- és zaklatásellenes workshopon kérdezték meg arról, mi az, amiben különbözik a többiektől, és ezért rosszul érzi magát. Meglepő választ adott.

A workshop szervezői arra kérték Vilmos herceget és a többi résztvevőt, hogy egy papírra írják fel, mi az, ami miatt megkülönböztetve érzik magukat.

Forrás: AFP/Ben Stansall

Így fog telni a kis Charlotte hercegnő első karácsonya

Vilmos herceg egy nemrég adott interjújában számolt be arról, hogy tölti az ünnepeket az immár négytagúra bővült család. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Így lesz tökéletes az ünnepi koccintáshttp://www.life.hu/otthon/20151205-unnepi-pezsgos-szett.htmlA karácsonyi vagy szilveszteri ünnepi asztal elmaradhatatlan szereplője egy üveg finom pezsgő. Kápráztasd el idén vendégeidet egy igazán gyönyörű pezsgős szettel, az alábbiakban néhány ötlettel is szolgálunk! OtthonThinkstockForradalom tört ki a britek között Sarolta hercegnő ruhácskája miatthttp://www.life.hu/trend/20151208-sarolta-hercegno-viragos-ruhajat-akarja-minden-brit.htmlNagy sikert aratott a hat hónapos Sarolta hercegnő karácsonyi fotózáson viselt ruhája. A rózsaszín, apró virágos darab eredetét a divatbloggerek sem tudták kideríteni, míg a tervező fel nem ismerte benne saját termékét. Ezután elárasztották a megrendelések az egész világról. Trend--Elvált párok egykori családi fészkeihttp://www.life.hu/otthon/20151205-elvalt-sztarok-egykori-csaladi-otthonai.html2015 nem csak emlékezetes esküvőkben volt gazdag - jó néhány szomorú válásnak, és sokkoló dadusügynek is szemtanúi lehettünk. Így hát a következőkben összegyűjtöttük azokat a csodálatos luxusotthonokat, amelyben az idén különvált párok egykor együttéltek. Otthon--Reggeli szexszel lendül formába Harry herceghttp://www.life.hu/intim/20151207-harry-herceg-reggeli-szexszel-lendul-formaba.htmlA sármos trónörökös személyi edzője nem csupán az edzéseket és az egészséges ételeket vette fel a herceg napirendjébe, hanem a rendszeres lepedőgyűrögetést is. Intim--Ajjaj! Harry herceg is kopaszodikhttp://www.life.hu/drlife/20151201-harry-herceg-kopaszodik.htmlSajnos úgy tűnik, édesapjához, Károly herceghez és bátyjához, Vilmos herceghez hasonlóan a 31 éves trónörököst sem kerüli el a családi örökségül kapott kopaszodás. Dr. Life--Hoppá! Kiderült, miért van kiakadva Katalin hercegnére Harry herceghttp://www.life.hu/csalad/20151203-harry-herceg-elarulta-miert-van-kiakadva-katalin-hercegnere.htmlAmikor a királyi család hivatalos megjelenéseit fotózza a sajtó, Herry herceg nem nagyon látható Katalinnal karöltve. Most kiderült, mivel megy a fiatal herceg idegeire sógornője. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.