Hungary's Got Talent siker Got Talent Amerika Peet Projekt fiúcsapat RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton lép újra színpadra a Hungary's Got Talent sármos fiúbadája, a Peet Project. A frontember, Peet mesélt a Life.hu-nak arról, hogy érezték magukat Amerikában, és hogy készülnek a szombati megmérettetésre.

A fiúknak az amerikai turnén a fellépés és a klipforgatás mellett belefért egy kis pihenés, fürdés az óceánban és az elmaradhatatlan városnézés: Hollywood, Beverly Hills, Santa Monica.

Forrás: RTL Klub

Hogy fogadott titeket a kinti közönség?

Sikerült ismét kiérdemelni az álló ovációt, ami nagyon pozitív visszaigazolás arról, hogy jó úton haladunk, hiszen az általunk képviselt zenei stílus fővárosában játszottunk. Nem volt egyszerű a terep, nagy volt a felelősség, de imádtak bennünket, és ez nekünk hatalmas öröm. Emellett a Drive Time című dalunkhoz terveztünk forgatni egy kabrióval kocsikázós klipet Los Angeles utcáin. Sokat készültünk rá, mert szerettünk volna egy extravagáns autót szerezni és a lehető legtöbb részét megmutatni a "kaliforniai érzésnek" úgy, hogy a forgatás beleférjen egyetlen napba. Ez a nap végül életünk egyik legszebb élménye lett.

A próbákon kívül szoktatok közös programokat csinálni?

Igen, rendszeresen. Minket a barátság is összetart, nemcsak a közös zenélés. A mi szakmánk főleg szellemi tevékenység, amikor pedig zenekarról beszélünk, akkor még inkább oda kell figyelni a dolgok emberi oldalára is. Ha valami nincs rendben közöttünk, az azonnal hallatszik a zenénken, ezért erre kényesen ügyelünk.

A lányokkal hogy álltok? Mindenki szíve foglalt, vagy van még esélye a rajongó lányoknak?

A lányoknak azzal az örömhírrel tudunk szolgálni, hogy a zenekar többségénél van esély, hiszen csak Peet és Marci szíve foglalt.

A Got Talent óta többen felismernek titeket?

Igen, megszaporodtak az összesúgások körülöttünk a nyilvános helyeken, érződik a műsor hatása. Sokan rá is kérdeznek, és nagyon örülünk annak, hogy túlnyomó többségben pozitívak a vélemények.

Hogy készültök most hétvégére? Nagy az izgalom?

A dalunk szombaton nagyon különleges lesz, hiszen ilyen formában a közönség még sosem hallotta. Szeretnénk maximális teljesítményt nyújtani, ezért régóta nagyon tudatosan készülünk. Érdekes, mert minél közelebb a show időpontja, annál izgatottabbak leszünk, viszont az egyre több közös gyakorlás pedig megnyugtat bennünket, így abban bízunk, hogy egy profi produkcióval életre szóló élményt tudunk nyújtani a zsűrinek és a közönségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.