Durván alázza botránykönyvében a rockszakmát Schuster Lóránt

Forrás: Life.hu -
botránykönyv alázás rock Schuster Lóránt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenész saját kiadásban jelentette meg Kaptafa című könyvét, mert azt egyetlen kiadó sem vállalta. Csak P. Mobil-bulikban árulják, illetve megrendelni lehet.

"Nincsenek benne fotók, és vécépapírra nyomtattuk, hogy olcsó legyen. 300 oldalas, és ezer forintért áruljuk"

– mondta a Blikknek a rocklegenda, aki sok pályatársáról, köztük Demjén Ferencről, Földes László Hobóról, Koncz Zsuzsáról, Révész Sándorról, Sztevanovity Zoránról, Török Ádámról, Som Lajosról, Vikidál Gyuláról, valamint Zeffer Andrásról mondja el benne a véleményét, vagy oszt meg a nagyvilággal eddig nem tudott dolgokat.

Forrás: Life.hu

Íme, néhány idézet a könyvből:

Vikidál Gyula

„A jellemtelenség szinonimája az ürge... Az utolsó és legótvarosabb dolog a Dinamit-történet volt 1979-ben. Nekünk lemondta az egész nyári központi műsort, orvosi papírral igazoltan volt távol, közben... a kórházból járt ki a lemezfelvételekre... Az egész Dinamit véleményem szerint egy nagy fika volt... Bencsik halála kapcsán rehabilitáltam, és ez nagyon nagy hiba volt. Nem azért, mert kiderült róla, hogy ügynök volt, hanem mert elkészítettük a Színe-java album első részét, amin énekelt... Most playbackkel járja az országot, beteszi a CD-t, és amit nem tud elénekelni, azt eltáncolja.”

Hobo

„Mindenhol próbálkozott, de olyan nagyon nem foglalkoztak vele. Mi is elkövettük azt a hibát, hogy másfél éven keresztül cipeltük körbe az országban... Nagyon rühellte a közönség, nem szerették... Gyakorlatilag a Hobo Blues Bandet én alapítottam azzal, hogy leválasztottam Hobót a P. Mobilról. Örült neki, boldog volt, mert lett saját zenekara.”

Presser Gábor

„A Vígszínházban tartott előadáson, ahol mi biztosítottuk a hangot... a roadok az utasítóban hallották, hogy Pici a vezérlőben azt mondta, amikor a P. Mobil játszott: „Megint ez a parasztrock?” Ez Presser véleménye. Úgyhogy kedves mobilosok, mind parasztok vagytok! Mert a parasztrockot parasztok hallgatják!”

Som Lajos

„Azok közé a zenészek közé tartozik, aki az ég világon semmit nem tud a hangszerén. Mint basszusgitáros nem létezik... Sajnálom, hogy most így meg van zuhanva.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.