Michelle Rodriguez disznó fotó halott botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő rajongói egy kicsit ledöbbentek, amikor meglátták az alábbi fotót a sztár Instagram oldalán: a kezében egy levágott disznófejjel pózol. 

Michelle jövő héttől vegetáriánus diétába kezd, és úgy gondolta, ezt egy halott állattfejjel fogja bejelenteni. A kommentelők persze azonnal kiakadtak, és sokan állatkínzónak, érzéketlennek nevezték őt a bejegyzés miatt.

Forrás: Instagram/mrodofficial

Dobó Kata igéző szépség - csodás fotón pózolt a színésznő http://www.life.hu/sztarok/20151214-dobo-kata-szineszno-igezo-szepseg-azon-a-foton-amit-kozossegi-oldalan-osztott-meg.htmlGyönyörű szelfivel lepte meg rajongóit a színésznő, amelyen sugárzóan szép - ez nem is csoda, hiszen remek hétvégéje volt. TV + Sztárok--Ezért ütött Ganxsta Zolee a botránnyal végződött céges bulinhttp://www.life.hu/sztarok/20151213-ganxsta-zolee-facebookon-mondott-koszonetet-es-velemenyt-a-botrannyal-vegzodott-veges-bulirol.htmlA zenész a Facebook-oldalán mondott köszönetet zenésztársainak, amiért kiálltak mellette, továbbá azt is kifejtette, szerinte mi történt azon a bizonyos céges rendezvényen, amelyből végül rendőrségi ügy lett. TV + Sztárok--"Ebből buli lesz!" - Visszaéltek Kapócs Zsóka képeivelhttp://www.life.hu/sztarok/20151213-kapocs-zsoka-szineszno-es-szepsegkiralyno-kepeivel-visszaeltek.htmlAz egykori szépségkirálynő egy szexpartnerkereső oldalon látta viszont saját arcát egy másik nő testén. TV + SztárokOrigoLinczényi Márkó hatalmasat bókolthttp://www.life.hu/sztarok/20151212-linczenyi-marko-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-zsuritagja-hatalmasat-bokolt-buda-julinak.htmlA Hungary's Got Talent zsűritagja nem mindennapi bókkal illette Budai Julit, a tehetségkutató koktéldobáló szőkeségét. TV + Sztárok--Molnár Nikolett szexi produkcióval lép a Got Talent színpadárahttp://www.life.hu/sztarok/20151212-molnar-nikolett-szexi-produkcioval-lep-a-got-talent-szinpadara.html A Hungary’s Got Talentben ma este egy dögös hölgy forrósítja majd fel a levegőt rúdtánc-előadásával. TV + Sztárok--Angelina Jolie olyat tett, ami miatt nők milliói tisztelik majd sokkal jobbanhttp://www.life.hu/sztarok/20151212-angelina-jolie-smink-nelkuli-fotor-posztolt-facebookra.htmlSzívhez szóló sorok kíséretében posztolt magáról smink nélküli fotót közösségi oldalára Angelina Jolie, így akarta felhívni a figyelmet arra, hogy a belső szépség híve, és szerinte a sztárok által képviselt szépségideál áslágos. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.