Botrány! Csúnyán beszólt kolléganőjének Jennifer Lawrence

Forrás: AFP/Justin Tallis -
Lindsay Lohan színésznő Jennifer Lawrence alkohol Hollywood beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő egy vele készült interjúban beszélt őszintén arról, mi is a véleménye Lindsay Lohanról. A válasz nem is váratott sokat magára. 

Igazi cicaharc zajlik Hollywood két jő nője között! A 25 éves Oscar-díjas sztár a The Late Show with Stephen Colbert című amerikai műsornak volt a vendége, melynek során a műsorvezető megkérdezte tőle, hogy mennyi ideje van magára. Akkor azt nyilatkozta, hogy a munkája miatt nagyon stresszes az élete, de sosem hajtja túl magát úgy, mint Lindsay kisasszony - írja a Daily Mail.

Forrás: AFP/Justin Tallis

"Rengeteget dolgozom, mert mindig is meg akartam felelni magamnak. Ezért sem tudok leállni a munkával, egyszerűen ezt választottam, szeretek így élni. Néha túlhajtom magam, de nem annyira, mint Lindsay Lohan, aki drogokkal és alkohollal csinálja" - mondta a színésznő. Lindsay családja azonnal reagált is a nyilatkozatra. "Csalódtam Jennifer Lawrence-ben. Egy rajongódat vesztetted el." - írta a sztár testvére, Aliana Lohan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.