Kárász Róbert bocsánatot kért a Star Wars rajongóitól

Forrás: TV2 -
Kárász Róbert TV2 Star Wars Mokka Ébredő erő spoiler bocsánatkérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető élő adásban spoilerezett a filmről, megbántva azokat, akik még nem látták az űropera legújabb részét. Róbert most megkövette a film rajongóit.

Ahogy a Life.hu is megírta, az Ébredő erő premierje után, a Mokka adásában kezdett spoilerezni Kárász Róbert, magára haragítva ezzel a film rajongóit. A műsorvezető most közösségi oldalán kért bocsánatot:

Forrás: TV2

„Elnézést kérek azoktól a Star Wars rajongóktól, akiknek - megfogalmazásuk szerint –elrontottam a szórakozásukat akkor, amikor péntek reggel 6.55-kor, egy a filmre vonatkozó kérdés kapcsán, csípőből reagálva és válaszolva elárultam egy fontosnak tűnő jelenet nem egyértelműen megfogalmazott szituációját. Hirtelen, átgondolatlanul hagyta el a számat az a bizonyos mondat. Őszintén mondom: nem akartam rosszat és nem szerettem volna elrontani senkinek a filmes élményét" – írt a műsorvezető, IDE KATTINTVA az egész bejegyzést elolvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.