Filmtörténelmet írtunk, olyan sztárokat díjaztak, akikről sosem hittük volna, hogy valaha a Golden Globe közelébe kerülnek, DiCaprio pedig ismét bizonyított – mutatjuk is a gála legjobb pillanatait!

Győzött a Saul fia

Magyar filmnek még sosem sikerült elhoznia a legjobb idegen nyelvű alkotás díját, ám Nemes Jeles Lászlónak ez sikerült. Itt megtudhatsz mindent a győztes magyar filmről! 

Forrás: AFP/Frederic J Brown

Díjat kapott Sylvester Stallone

Ezt sem gondoltuk volna, mégis megtörtént: a filmsztárt állva tapsolta meg a közönség, amikor átvette a legjobb mellékszereplő díját a Creed – Apollo fia című filmért. Természetesen a Rocky zenéjére lépett a színpadra, a köszönőbeszéd után pedig képzeletbeli barátjának, Rocky Balboának hálálkodott. 

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Mark Davis

Lady Gaga is bizonyított

Méghozzá az egyik legrangosabb filmes gálán. A minisorozatoknál a legjobb női főszereplőnek járó elismerést hozta el az énekesnő az Amerikai Horror Story legújabb évadjáért. A következő szavakkal köszönte meg az elismerést: 

A legmenőbb díjátadó páros: Amy Schumer és Jennifer Lawrence

Hollywood két legfiatalabb, ám kétségkívül egyik legviccesebb párosa is a díjátadók között szerepelt. Nem csalódtunk bennük! Extra öröm, hogy Lawrence kisasszonyt ismét díjazták a gálán – 25 évesen ez nem semmi!

Díjat adott át Pitt és Gosling – együtt!!

No de nem kellett sokáig gondolkodnunk, ki volt az est legszexibb díjátadó párosa. Amikor Brad Pitt és Ryan Gosling együtt lépett színpadra, kis híján elolvadtunk hajnalban a képernyő előtt. 

Forrás: Giphy.com

A legmeglepőbb beszólás 

Ezúttal nem Jennifer Lawrence, hanem Amy Schumer nevéhez kötődik, aki a díjátadó kezdete előtt közölte egy őt faggató riporterrel, hogy viszket a vaginája... 

Forrás: AFP/Kevin Winter

Leonardo harmadszor is elnyerte a Golden Globe-ot 

Mi nagyon szorítunk, hogy 2016 Leonardo DiCaprio éve is legyen: az este övé lett a legjobb színésznek járó elismerés A visszatérő című filmben nyújtott alakítása miatt, így a díj odakerül a korábbi kettő mellé. Mi nagyon reméljük, hogy február végén, az Oscaron is megkapja végre, ami jár neki! 

Forrás: AFP/Jason Merritt
Ki volt a Golden Globe legszebbje?
Itt összeszedtük a gála legmesésebb ruhakölteményeit.